Οικονομία

Αυτό είναι το νέο λογότυπο του e-food

Αυτό είναι το νέο λογότυπο του e-food
Εδώ το ντελίβερι είναι απόλαυση.

Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει ακριβώς ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες και να στο φέρει εκεί ακριβώς που βρίσκεσαι. Εξαίσιο. Υπέροχο. Εξαιρετικό. Μάλλον υπάρχουν λέξεις τελικά. Είναι απλά απίστευτο. Αλήθεια είναι.

Μπορεί να μην έχεις χρόνο να τρως κάθε μέρα σε φανταστικά εστιατόρια. Έχεις δουλειές, super market, ζωή. Εκεί κάπου έρχεται το efood και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι ώρα θες το φαγητό που ονειρεύεσαι!

Το να παραγγέλνεις από το τηλέφωνο δεν είναι και το καλύτερο σου και το καταλαβαίνουμε. Μπορεί να σου κόψει και την όρεξη αυτή η αναμονή. Το κακό σήμα στο κινητό. Ο άνθρωπος στην άλλη μεριά της γραμμής. Το φαγητό που θα έρθει και δεν θα είναι αυτό που ήθελες.

Με το efood αυτά μπορείς να τα ξεχάσεις. Εκατοντάδες εστιατόρια, χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες και εκατοντάδες χιλιάδες παραγγελίες. Και τώρα ένα νέο λογότυπο που προσαρμόζεται στις ανάγκες των καταναλωτών. Επίσης, στο e-food έχουν και τη συνεργασία με το «Μπορούμε» (www.boroume.gr) και άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που δίνει τη δυνατότητα να στηρίζουμε συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη, παρέχοντας τους γεύματα καθημερινά.

Πως λειτουργεί

Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό το τάμπλετ ή το pc σου προχωράς στα παρακάτω βήματα.

  • Κάνεις την παραγγελία σου

Βάλε τη διεύθυνσή σου στο πεδίο αναζήτησης και δες όλα τα εστιατόρια που διανέμουν φαγητό στην περιοχή σου. Επίλεξε το εστιατόριο που σου αρέσει. Δες το μενού του εστιατορίου και πρόσθεσε τα πιάτα που επιθυμείς στο καλάθι σου με ένα click.

  • Στέλνουμε την παραγγελία σου στο εστιατόριο

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, εκτυπώνεται αυτόματα στο εστιατόριο. Εσύ ενημερώνεσαι άμεσα στην οθόνη σου ότι η παραγγελία έγινε αποδεκτή. Στη συνέχεια λαμβάνεις ένα e-mail με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας και το χρόνο παράδοσης.

  • Το φαγητό σας… έφτασε!

Το φαγητό παραδίδεται από το εστιατόριο στην πόρτα σου και εσύ πληρώνεις παραδοσιακά με μετρητά (εάν δεν έχεις ήδη πληρώσει με την πιστωτική σου κάρτα κατά τη διάρκεια της παραγγελίας). Η υπηρεσία του efood παρέχεται εντελώς δωρεάν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments