Πολιτισμός

Hellraiser σειρά: Έρχεται στη μικρή οθόνη από το HBO

Hellraiser σειρά: Έρχεται στη μικρή οθόνη από το HBO
Hellraiser σειρά: Η γνωστή σειρά ταινιών θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το HBO.

Hellraiser σειρά: Μια από τις πιο γνωστές φιγούρες στην ιστορία του κινηματογράφου είναι ο Pinhead από τις ταινίες Hellraiser. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει δέκα ταινίες που βασίζονται στην ιστορία που έχει δημιουργήσει ο  Clive Barker. Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπάρχουν φήμες που θέλουν πολλά τηλεοπτικά δίκτυα να θέλουν να φέρουν την ιστορία στην μικρή οθόνη. Όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το HBO έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η διαδικασία γυρισμάτων. H σειρά δεν θα αποτελεί remake αλλά θα θεωρεί ως δεδομένα πράγματα που έχουν γίνει στις ταινίες, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η εμφάνιση του θρυλικού Pinhead, του αρχηγού των Cenobites που έρχονται από την κόλαση για να πάρουν ανθρώπινες ψυχές και να διατηρήσουν την ισορροπία ανάμεσα στο κακό και το καλό.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο David Gordon Green του νέου Halloween, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil, Heroes) και Michael Dougherty (X-Men United, Godzilla: King of the Monsters, Trick r’ Treat).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments