Video

Google Meet: Δωρεάν για όλους η εφαρμογή τηλεδιασκέψεων

Google Meet: Δωρεάν για όλους η εφαρμογή τηλεδιασκέψεων
Google Meet: Το εργαλείο της Google για τηλεδιασκέψεις είναι τώρα διαθέσιμο για όλους δωρεάν. Το Google Meet είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για meetings, αφού μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και 100 άτομα.

Google Meet: Λόγω της πανδημίας, η Google αποφάσισε να προσφέρει εντελώς δωρεάν για όλους την πλατφόρμα της για τηλεδιασκέψεις, η οποία μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μόνο ως μέρος του G Suite, της υπηρεσίας συνεργασίας και παραγωγικότητας για επιχειρήσεις, οργανισμούς και σχολεία.

Το Google Meet θα διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο στη διεύθυνση meet.google.com, καθώς επίσης μέσω εφαρμογών για κινητά με σύστημα iOS ή Android. Η απόφαση της Google έρχεται λόγω του ότι η πανδημία έχει αναδείξει τον σημαντικό ρόλο της βιντεοδιάσκεψης για εργασία, εκπαιδευτικούς σκοπούς ή διασύνδεση με τους άλλους.

Τα πλεονεκτήματα του Google Meet

  • Η πλατφόρμα υποστηρίζει τηλεδιασκέψεις έως 100 ατόμων
  • Επιτρέπει την έναρξη και τη συμμετοχή σε ομαδικές συνομιλίες απευθείας από το Google Calendar
  • Εμφανίζει υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο.

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχεις υπόψιν σου είναι ότι επιτρέπει την χρήση από ανώνυμους χρήστες για αυτό και προϋποθέτει λογαριασμό gmail. Η δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους χρήστες έχει τον περιορισμό στη διάρκεια κάθε τηλεδιάσκεψης στα 60 λεπτά, όμως, αυτό θα ισχύσει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Μέχρι τότε δεν υπάρχει κανένα όριο.

Σύμφωνα με τη Google, από τον Ιανουάριο και μετά η χρήση του Meet έχει αυξηθεί κατά 30 φορές κι έχει περισσότερους από τρία εκατομμύρια νέους χρήστες κάθε μέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments