Αθλητισμός

Κώστας Γαλανόπουλος ΑΕΚ: «Όνειρο να παίξω στην Αγιά Σοφιά»

Κώστας Γαλανόπουλος ΑΕΚ: «Όνειρο να παίξω στην Αγιά Σοφιά»
Κώστας Γαλανόπουλος ΑΕΚ: Ο ταλαντούχος μέσος περιμένει πως και πως να έρθει η ώρα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο νέο της σπίτι.

Κώστας Γαλανόπουλος ΑΕΚ: Την προσμονή του ν’ αγωνιστεί στην «Αγια-Σοφιά» παραδέχθηκε ο 22χρονος μέσος της ΑΕΚ σε live συνομιλία στο Instagram των καναλιών Novasports. Ο ταλαντούχος χαφ απάντησε σε κάθε ερώτηση που του τέθηκε, μίλησε για τον τραυματισμό του αλλά και για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο περιμένει πως και πως. 

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις του Κώστα Γαλανόπουλου

Για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας: «Με έχει πάει ο πατέρας μου μωρό πριν γκρεμιστεί η Φιλαδέλφεια, αλλά δεν θυμάμαι ποιο παιχνίδι ήταν».

Για τα ινδάλματα του: «Ήθελα να γίνω σαν τον Άκη Ζήκο, με είχε βοηθήσει στην ακαδημία. Ήταν από τους ανθρώπους που μας βοήθησαν πολύ πριν έρθει ο Μανωλάς στην ομάδα. Σαν παιδί άκουγα για τον Ντέμη βέβαια και ήταν ο αγαπημένος μου. Οι φίλοι μου με φώναζαν Ντέμη και μάλιστα έκανα τα μαλλιά μου όπως εκείνος. Τον είχα συναντήσει και μου είχε προσφέρει αυτόγραφο, αλλά δεν το δέχτηκα σαν αντίδραση, ίσως ντράπηκα».

Για την «Αγιά Σοφιά»: «Είναι ένα όνειρο που σε κρατάει στην ομάδα. Παίζεις τώρα και σκέφτεσαι το μετά. Θα είναι κάθε μέρα γιορτή. Έτσι θεωρώ. Δεν θα έχει σημασία το αποτέλεσμα, αν παίζεις με μεγάλη ή μικρή ομάδα».

Για τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του: «Η χειρότερη στιγμή μου στην ομάδα ήταν ο τελικός με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο εξαιτίας των επεισοδίων. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην καριέρα μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments