Ελλάδα

Φλοίσβος νεκρή: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στην παραλία

Φλοίσβος νεκρή: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στην παραλία
Φλοίσβος νεκρή: Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισε μια παρέα στην παραλία του Φλοίσβου καθώς έγιναν μάρτυρες μιας νεκρής γυναίκας, η οποία ξεβράστηκε από το κύμα.

Φλοίσβος νεκρή: Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Την άτυχη γυναίκα είδε μια παρέα η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Η 60χρονη βρισκόταν μέσα στο νερό, με μέλη της παρέας προσπάθησαν να βγάλουν την άτυχη γυναίκα στη στεριά.  Οι δύο γυναίκες και οι τρεις άνδρες κατάλαβαν πως ήταν νεκρή και αμέσως έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές.

Όπως ανέφερε το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, η γυναίκα δεν ήταν στο νερό για πολλή ώρα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρισκόταν στο νερό για λιγότερο από μία ώρα.  Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους περαστικούς γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα, οπότε, πρέπει να βρέθηκε στο νερό κοντά στα μεσάνυχτα.

Η σορός της έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να ρίξει πιθανώς «φως» στα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ αναζητούνται οι οικείοι της. Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση και να λυθεί το μυστήριο για το πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σημείο. Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Πιθανότερα αυτά της αυτοκτονίας ή του θανάτου της από πνιγμό και τη χρήση βίας εις βάρος της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments