Ελλάδα

Λαμία νεκρός: Βρέθηκε πτώμα 43χρονου σε χωράφι στον Ορχομενό

Λαμία νεκρός: Βρέθηκε πτώμα 43χρονου σε χωράφι στον Ορχομενό
Λαμία νεκρός: Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η Πρωτομαγιά στη Φθιώτιδα, καθώς το πρωί της Παρασκευής οι Αρχές εντόπισαν πτώμα 43χρονου άνδρα σε χωράφι στην περιοχή του Ορχομενού.

Λαμία νεκρός: Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πρωτομαγιάς. Ένας 43χρονος άνδρας από την περιοχή του Ορχομενού ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του με αφορμή οι αγροτικές εργασίες το απόγευμα της Πέμπτης, εντοπίστηκε νεκρός λίγες ώρες αργότερα σε αγροτική περιοχή.

Η οικογένεια του 43χρονου ξεκίνησε να τον αναζητά καθώς το χρονικό διάστημα από την τελευταία επικοινωνία ήταν μεγάλο. Τελικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό του. Λίγες ώρες αργότερα οι Αρχές βρήκαν τα ίχνη του 43χρονου. Αυτός βρισκόταν στο χωράφι του νεκρός ενώ δίπλα του ήταν η κυνηγετική του καραμπίνα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες το πιθανότερο σενάριο μιλά για αυτοκτονία. Να προσθέσουμε εδώ πως πριν λίγους μήνες ο 43χρονος είχε χάσει τον αδερφό του, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Η σωρός του 43χρονου μεταφέρεται σήμερα για νεκροψία προκειμένου να αναφερθεί και επισήμως η αιτία του θανάτου του. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και προχωρά άμεσα σε ανακρίσεις προσώπων της οικογένειάς του και του στενού κύκλου του 43χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments