Πως Να

E banking Εθνική πως φτιάχνω

E banking Εθνική πως φτιάχνω
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για τη δημιουργία e banking στην Εθνική τράπεζα.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που το πλαστικό χρήμα έχει μπει στη ζωή μας. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάνει τις πληρωμές του με κάρτα ή μέσω Ίντερνετ. Όλες οι τράπεζες προσφέρουν πληθώρα επιλογών μέσω e banking. Ο χρήστης του λογαριασμού μπορεί να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του, να μεταφέρει χρήματα ή ακόμα και να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Στην περίοδο του κορωνοϊού αυτές οι υπηρεσίες αποδείχθηκαν πολύτιμες καθώς ο κόσμος δεν ερχόταν σε επαφή με χαρτονομίσματα, ενώ μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα χωρίς φυσική παρουσία. Χρειαζόταν μόνο το κινητό του ή έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Ωστόσο για να αποκτήσει κάποιος e banking θα πρέπει να κάνει μερικά βήματα.

Η διαδικασία για e banking στην Εθνική τράπεζα

Για τους ιδιώτες η διαδικασία είναι πολύ απλή. Η εφαρμογή i – bank της Εθνικής Τράπεζες είναι εύκολη στη χρήση. Είναι διαθέσιμη σε Android συσκευές και IOS. Μπορείς να συνδεθείς στην εφαρμογή i-bank Pay με τον κωδικό χρήστη και το μυστικό κωδικό της υπηρεσίας i-bank Internet Banking και στη συνέχεια να επιλέξεις τον καταθετικό λογαριασμό ή την Prepaid κάρτα που θα συνδέσεις με την εφαρμογή.

Επιλέγοντας μια Prepaid κάρτα της Εθνικής μπορείς να την φορτίσεις εύκολα και γρήγορα από ένα καταθετικό σου λογαριασμό ή από οποιαδήποτε άλλη κάρτα σου.  Με το i-bank Pay μπορείς να στείλεις και να λάβεις χρήματα από τους φίλους στο Facebook ή τις επαφές του τηλεφωνικού σου καταλόγου.

Μπορείς επίσης να μοιράζεσαι με τους φίλους σου τα έξοδα, στέλνοντας αίτημα πληρωμής μέσα από την ειδική λειτουργικότητα split-the-bill, που βρίσκεται στην οθόνη αιτήματος πληρωμής. Μπορείς να στείλεις χρήματα σε φίλους και διατραπεζικά, μέσω της υπηρεσίας IRIS Online Payments της ΔΙΑΣ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments