Διεθνή

Κορωνοϊός Ινδία: Παρατείνει την καραντίνα η χώρα

Κορωνοϊός Ινδία: Παρατείνει την καραντίνα η χώρα
Κορωνοϊός Ινδία: Η χώρα ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρατείνει την καραντίνα για δύο ακόμη εβδομάδες.

Κορωνοϊός Ινδία: Oι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα παρατείνουν την καραντίνα που έχει επιβληθεί σε εθνικό επίπεδο για δύο ακόμη εβδομάδες μετά την 4η Μαϊου, αλλά θα επιτραπεί “σημαντική χαλάρωση” των περιοριστικών μέτρων σε περιοχές χαμηλού κινδύνου που θα είναι μαρκαρισμένες με πράσινο και πορτοκαλί με βάση το κυβερνητικό σχέδιο καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Παράλληλα και το Αζερμπαϊτζάν θα παρατείνει το μερικό lockdown μέχρι τις 31 Μαϊου, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Σημειώνεται πως η χώρα αυτή των περίπου 10 εκατομμυρίων κατοίκων έχει καταγράψει συνολικά 1.804 κρούσματα του κορωνοϊού και 24 θανάτους από τη νόσο covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι και στην Τουρκία ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν έχοντας ηττηθεί από τη νόσο COVID-19 αυξήθηκε κατά 84 τις τελευταίες 24 ώρες και ανέρχεται πλέον σε 3.258, ενώ καταγράφηκαν 2.188 νέα κρούσματα του ιού, αναφέρουν τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας σήμερα. Το σύνολο των κρουσμάτων αυξήθηκε στα 122.392, βάσει των στοιχείων, ο μεγαλύτερος απολογισμός εκτός των χωρών της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments