Διεθνή

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Πάνω από 2.000 νεκροί σε ένα 24ωρο – Οι συνολικοί θάνατοι ξεπέρασαν τους 63.000

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Πάνω από 2.000 νεκροί σε ένα 24ωρο – Οι συνολικοί θάνατοι ξεπέρασαν τους 63.000
Κορωνοϊός ΗΠΑ: 2.239 νέοι θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε μία ημέρα στη χώρα, ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 1.097.000. Δύσκολες ώρες για τις ΗΠΑ.

Κορωνοϊός ΗΠΑ: O φονικός ιός δείχνει να μην εγκαταλείπει εύκολα τις ΗΠΑ, την πλέον πληγείσα χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα κρούσματα και οι νεκροί συνεχίζουν να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι οι θάνατοι ξεπέρασαν τους 63.000, ενώ από την προηγούμενη ημέρα ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 2.239. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία καταγράφηκαν πάνω από 2.000 θάνατοι.

Ο αριθμός των κρουσμάτων φτάνει το 1.097.000, αποτελώντας το ένα τρίτο των περιπτώσεων παγκοσμίως

Ωστόσο, ο αριθμός των θυμάτων φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς  είχε προβλέψει ότι στην καλύτερη περίπτωση οι απώλειες από τον φονικό ιό θα έφταναν τις 60.000, αλλά ο κορωνοίος φαίνεται να έχει άλλα σχέδια…

Παράλληλα συνεχίζονται να αυξάνονται τόσο τα κρούσματα όσο και θάνατοι στην Ολλανδία. Οι υγειονομικές αρχές της χώρας, σύμφωνα με την σημερινή τους ανακοίνωση ανέφεραν 475 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα, φθάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 39.791, ενώ καταγράφηκαν και 98 νέοι θάνατοι. Ο αριθμός των νεκρών από τον ιό ανέρχεται πλέον σε 4.893, όπως ανέφερε στην καθημερινή του ενημέρωση το Ολλανδικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παρακάτω βίντεο τίθεται ένα εξίσου σημαντικό θέμα, αυτό της ανεργίας στις ΗΠΑ, που άγγιξε τα τριάντα εκατομμύρια από την αρχή της πανδημίας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments