Πολιτισμός

Guns N Roses: Ο κορωνοϊός φέρνει νέο άλμπουμ

Guns N Roses: Ο κορωνοϊός φέρνει νέο άλμπουμ
Guns N Roses: Η ακύρωση της περιοδείας βάζει το συγκρότημα στο στούντιο για τη δημιουργία νέων τραγουδιών.

Guns N Roses: Τα τελευταία χρόνια τα τρία κλασικά μέλη του συγκροτήματος άφησαν στην άκρη της διαφορές τους και επέλεξαν να περιοδεύσουν και πάλι. Οι “Guns” έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο και δεν δείχνουν διάθεση να σταματήσουν. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι είχαν ανακοινώσει Παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2020. Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού τους αλλάζει τα σχέδια.

Όλες οι συναυλίες έχουν ακυρωθεί και δύσκολα θα δούμε live σε ανοιχτά στάδια σύντομα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκρότημα θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Με αφορμή την πανδημία οι Guns θα μπουν στο στούντιο για νέο δίσκο. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολλές φήμες για νέα μουσική από τους Αμερικανούς, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο νέο τραγούδι.

Στο στούντιο οι Guns

Την αποκάλυψη για τη νέα μουσική που ετοιμάζουν έκανε η σύζυγος τους μπασίστα του συγκροτήματος Duff McKagan. «Θα πω ότι οι Guns N’ Roses δουλεύουν πάνω σε εκπληκτικό νέο υλικό. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά έχω ακούσει σκόρπια αποσπάσματα και είναι επικά. Θέλω να μεταφέρω καλά νέα αλλά δεν έχω πολλές λεπτομέρειες» δήλωσε σε podcast που ασχολείται με νέα της μπάντας.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν τότε αυτό το άλμπουμ που ετοιμάζεται θα είναι το πρώτο από το Chinese Democracy του 2008, αλλά για να βρούμε συμμετοχή του Slash και του Duff θα πρέπει να πάμε στο The Spaghetti Incident? του 1993.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments