Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [01/05/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [01/05/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [01/05/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [01/05/20].

κριός

Ετοιμάζεστε για κάποιο μεγάλο άλμα, αγαπητοί Κριοί; Ίσως ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας έχουν άλλα σχέδια, που να σας κρατήσουν στάσιμους. Σε αυτό θα συμβάλλει και μια αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον ομαδικό σας τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προσπαθήσετε τώρα να μεταπείσετε την άλλη πλευρά. Προτιμήστε τη σταδιακή εξομάλυνση της ατμόσφαιρας, ώστε να επιστρατεύσετε περισσότερους στην ομάδα σας!

ταύρος

Μην βιαστείτε να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για μια πιο χαλαρή μέρα, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση του ορμητικού Άρη με τη Σελήνη, κεντρίζει τον τομέα της καριέρας σας. Απλώς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε για λίγο με κάποιες επείγουσες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Μετά θα έχετε το περιθώριο να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ωστόσο, μην αφήσετε να επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας επαφές, κάποια πιθανά δράματα εντός οικίας: Καλύτερα να αποσυμπιεστείτε με δικά σας άτομα, παρά με συνεργάτες!

δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μήπως θέλετε να πατήσετε το γκάζι ενώ οι συγκυρίες απαιτούν φρένο; Μια εξαιρετική ιδέα σας έχει περιθώρια υλοποίησης, κάτι που σας έχει ενθουσιάσει. Αλλά αν δεν κάνετε μια παύση τώρα, ίσως χαθείτε σε έναν κυκεώνα λεπτομερειών. Γι’ αυτό μειώστε λίγο ταχύτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε όσα στοιχεία και πληροφορίες χρειάζεστε. Μια δοκιμαστική προώθηση, θα σας δείξει αν βρίσκεστε στον σωστό δρόμο και ίσως σας γλιτώσει από μελλοντικές αβλεψίες!

astrologos-zodia-pixabay-1200x783

καρκίνος

Μείνετε ακίνητοι, αγαπητοί Καρκίνοι! Μην σκεφτείτε καν να κάνετε αυτή την επιπλέον αγορά, αν δεν έχετε ελέγξει τα οικονομικά σας δεδομένα! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον παρορμητικό Άρη στη ζώνη σας των χρημάτων, μπορεί να σας παρασύρει σε αχρείαστες δαπάνες. Αν θέλετε περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σας, επιλέξτε αν θα κάνετε οικονομίες για να τα αποκτήσετε ή θα αυξήσετε το εισόδημά σας… κάπως!

λέων

Αισθάνεστε κάπως νευρικοί, αγαπητοί Λέοντες; Χρεώστε το σε μια αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιό σας, με τον πολεμιστή Άρη. Η πρώτη σκέψη σας μπορεί να μην είναι η πιο σωστή ή αποδοτική… Γι’ αυτό πρέπει να αφήνετε χρόνο για να μελετάτε τις επόμενες κινήσεις σας. Επιλέξτε γύρω σας ανθρώπους που δεν νιώθετε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσετε, για να παραμείνει χαλαρή η ατμόσφαιρα. Και αν έχετε να συζητήσετε κάτι σοβαρό, προτιμήστε να το κάνετε κατ’ ιδίαν!

παρθένος

Όσο κι αν θέλετε να προσφέρετε, αποφύγετε επί του παρόντος τους ηρωισμούς, αγαπητοί Παρθένοι! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον δοτικό Άρη, μπορεί να μετατρέψει τη διάθεσή σας σε παγίδα για εσάς. Παρά την συμπονετική σας φύση, το να φορτώνεστε τα βάρη άλλων δεν ευνοεί εκείνους ώστε να πάρουν τα μαθήματα που πρέπει. Δώστε τη συμβουλή σας αλλά η εμπειρία θα τους κάνει πιο ανθεκτικούς. Έχετε τα δικά σας θέματα να ασχοληθείτε, εκεί να στρέψετε την προσοχή σας!

ζυγός

Νιώθετε πιεσμένοι, αγαπητοί Ζυγοί; Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί θολώσει κάπως την κρίση σας. Σκέφτεστε να ακολουθήσετε τους πολλούς ή να αναλάβετε την ηγεσία για να τους οδηγήσετε… Αλλά είστε βέβαιοι ότι έχετε χρόνο για πρόσθετες υποχρεώσεις; Αν πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν θέλετε να χάσετε, φροντίστε να βγάλετε κάτι άλλο από το πρόγραμμά σας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αντισταθείτε στην παρόρμηση!

σκορπιός

Δεν θα σας βοηθήσουν οι αμέτρητοι καφέδες να ενεργοποιηθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί… Δεν σας ευνοεί μια αντίθεση της Σελήνης, με τον Άρη από τον 4ο Οίκο σας της χαλαρότητας! Ο μόνος τρόπος να γίνετε πιο παραγωγικοί, είναι να κινηθείτε με χαμηλή ταχύτητα. Τονώστε τη διάθεσή σας με ένα αφέψημα ή λίγη γιόγκα, συζητήστε ανάλαφρα θέματα πριν περάσετε στα καθημερινά καθήκοντα. Οι ανταλλαγές απόψεων μπορεί να αφυπνίσουν την έμπνευσή σας!

τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κάπου ξεχάσατε τη διακριτικότητά σας; Εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη, μπορεί το πείσμα σας να ξεσηκώσει θύελλες! Γι’ αυτό προσέξτε πολύ με τα σχόλια που θα κάνετε δια ζώσης ή στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω τα λόγια ή τις αναρτήσεις σας. Αντί να εμμείνετε σε δικές σας θέσεις, επιλέξτε συνειδητά να κάνετε ερωτήσεις. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε συμφωνίες, θα ξέρετε τις θέσεις των συνομιλητών σας. zodia6-1200x824

αιγόκερως

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια αντίθεση του ελεγκτικού Άρη με τη Σελήνη στον άξονα των χρημάτων σας, μπορεί να αποκαλύψει κάποια «λογιστικά λάθη». Κατά πάσα πιθανότητα, τον τελευταίο καιρό ξοδεύετε σαν να μην υπάρχει αύριο. Τώρα πρέπει να επιστρέψετε στην ισορροπία: Αν δεν έχετε να εισπράξετε από κάποιους που σας χρωστούν, χρειάζεστε άμεσα κάποιο επιπλέον εισόδημα!

υδροχόος

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην υπεράσπιση του εαυτού σας και την γενικότερη άμυνα, αγαπητοί Υδροχόοι! Όσο ειλικρινά κι αν θελήσει κάποιος να σας παράσχει «βοηθητικές πληροφορίες», το πιο πιθανό είναι να σας εκνευρίσει. Πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί ο πολεμιστής Άρης σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη και σας κάνει εριστικούς. Για να μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις, ακούστε μόνο όσα θα ειπωθούν χωρίς προκατάληψη ή διαφωνία. Σύντομα θα ξαναβρείτε την ισορροπημένη οπτική σας!

ιχθύες

Ο ρεαλισμός θα σας φτάσει στην τελειότητα, αγαπητοί Ιχθύες! Έχετε τα φόντα να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αρκεί να μην το παρακάνετε για να εντυπωσιάσετε. Μην ενδώσετε σε αυτή την παρόρμηση, που προκαλεί μια αντίθεση της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε, αν σταματήσετε να ανταγωνίζεστε τους άλλους ή τον χρόνο!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments