Ελλάδα

Καλαμάτα: Ξεψύχησε 3χρονο αγόρι έπειτα από τροχαίο

Καλαμάτα: Ξεψύχησε 3χρονο αγόρι έπειτα από τροχαίο
Καλαμάτα: Μετά την εκτροπή το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το νήπιο και η 22χρονη συνοδηγός.

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας εξέπνευσε, σήμερα τα ξημερώματα, νήπιο ηλικίας 3 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος -και στο οποίο επέβαινε το τρίχρονο αγόρι- εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο 71ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Μετά την εκτροπή το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το νήπιο και η 22χρονη συνοδηγός. Στην συνέχεια και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το τρίχρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του. Να σημειωθεί ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου μαζεύτηκαν αρκετοί Ρομά, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας και χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. ekav2-1200x720

Νεκρός ένας 43χρονος στη Λαμία

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πρωτομαγιάς. Ένας 43χρονος άνδρας από την περιοχή του Ορχομενού ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του με αφορμή οι αγροτικές εργασίες το απόγευμα της Πέμπτης, εντοπίστηκε νεκρός λίγες ώρες αργότερα σε αγροτική περιοχή. Η οικογένεια του 43χρονου ξεκίνησε να τον αναζητά καθώς το χρονικό διάστημα από την τελευταία επικοινωνία ήταν μεγάλο. Τελικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό του. Λίγες ώρες αργότερα οι Αρχές βρήκαν τα ίχνη του 43χρονου. Αυτός βρισκόταν στο χωράφι του νεκρός ενώ δίπλα του ήταν η κυνηγετική του καραμπίνα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες το πιθανότερο σενάριο μιλά για αυτοκτονία. Να προσθέσουμε εδώ πως πριν λίγους μήνες ο 43χρονος είχε χάσει τον αδερφό του, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Η σωρός του 43χρονου μεταφέρεται σήμερα για νεκροψία προκειμένου να αναφερθεί και επισήμως η αιτία του θανάτου του. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και προχωρά άμεσα σε ανακρίσεις προσώπων της οικογένειάς του και του στενού κύκλου του 43χρονου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments