Ελλάδα

Πουλάει σπίτια ο Καμμένος για να πληρώσει την εφορία

Πουλάει σπίτια ο Καμμένος για να πληρώσει την εφορία
Σύμφωνα με σαββατιάτικη εφημερίδα ο πρώην υπουργός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες.

Οικονομικές δυσκολίες φαίνεται να αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος φέρεται να πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην εφορία από μια δωρεά ύψους  6,4 εκατομμυρίων ευρώ που είχε κάνει. Λόγω αυτού του χρηματικού ποσού ο κ. Καμμένος έχει ξεκινήσει να πουλά μέρος της ακίνητης περιουσίας του προκειμένου να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος έχει ήδη πληρώσει 478.000 ευρώ από ένα τραπεζικό δάνειο που είχε λάβει με εγγυητή τον πατέρα του, ενώ μέχρι τα τέλη Μαϊου ο πρώην υπουργός θα πρέπει  να πληρώσει άλλα 622.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο υπογράφει ο εκδότης της κ. Γιάννης Κουρτάκης ο ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης που έχει επιφορτιστεί με τον έλεγχο του κ Καμμένου  εντόπισε και μια δωρεά ύψους 6,4 εκατομμυρών ευρώ για την οποία ο πρώην υπουργός φέρεται να μην έχει καταβάλλει τον σχετικό φόρο.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα κληθεί να πληρώσει το 30% του συνολικού ποσού της δωρεάς γεγονός που έχει αναγκάσει τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ να έχει αρχίσει να πουλά μέρος της ακίνητης περιουσίας του για να πληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments