Ελλάδα

Σκληρή επίθεση Τσιάρτα στο ΠΑΜΕ – «Στ’ αρ@@@ τους…»

Σκληρή επίθεση Τσιάρτα στο ΠΑΜΕ – «Στ’ αρ@@@ τους…»
Eπίθεση κατά της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.

Eπίθεση κατά της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μεταξύ άλλων, ο Τσιάρτας αναφέρει: «Για τους Σταλινιστές-Κομμουνιστές του κ..ου τα έχουμε πει. Εδώ βλέπετε εν μέσω πανδημίας ένα ακόμη κρεσέντο υποκρισίας. Φυσικά στ´αρχ@@@@ τους τα μέτρα απαγόρευσης… Κ αντί όλα τα ΜΜΕ να τους περνάνε πριονοκορδέλα το παρουσιάζουν ως ένα φυσιολογικό συμβάν. Η υποκρισία όμως βασιλεύει»

Υπενθυμίζεται πως στις 20 Μαρτίου ο Βασίλης Τσιάρτας είχε προκαλέσει ξανά ανττιδράσεις με ένα σχόλιο που είχε κάνει στη σελίδα του στο Facebook σχετικά με τις τοποθετήσεις που εκφράζονται για τον κορονοϊό από άτομα με αντίθετη προσέγγιση από τη δική του. «Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους; Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…», αναφέρει στο ποστάρισμά του ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Όταν ζητάμε επίμονα να τους μαζέψετε όλους, είναι για λόγους υγιεινής»

Ωστόσο σε παλαιότερα ανάρτησή του εξέφρασε την άποψή πως οι αρχές πρέπει να περιορίσουν την κυκλοφορία των ξένων εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής αντιδρά εναντίον όσων για ρατσισμό στη συγκεκριμένη περίπτωση ενώ ζητά από τους αρμόδιους να μην κάνουν διακρίσεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ:

«Όταν ζητάμε επίμονα να τους μαζέψετε όλους, είναι για λόγους υγιεινής. Μην εξαντλείτε την αυστηρότητα των μέτρων μόνο στους Έλληνες…Αρκετά με το παραμυθάκι του ρατσισμού. Όπως λέτε, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Μη κάνετε λοιπόν κ εσείς διακρίσεις…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments