Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη στο «Καλύτερα δε Γίνεται»: H επέτειος γάμου εν μέσω καραντίνας

Βάσω Λασκαράκη στο «Καλύτερα δε Γίνεται»: H επέτειος γάμου εν μέσω καραντίνας
Βάσω Λασκαράκη στο «Καλύτερα δε Γίνεται»: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά» αλλά και το πως βίωσε την επέτειο του γάμου της.

Βάσω Λασκαράκη στο «Καλύτερα δε Γίνεται»: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η όμορφη ηθοποιός μιλώντας για όλα, μεταξύ άλλων και για το πως βίωσε την επέτειο του γάμου της εν μέσω καραντίνας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη για τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά» πρόκειται να ξεκινήσουν σε περίπου 15 ημέρες, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τις σκέψεις της προκειμένου να σταματήσει ο κόσμος να τη συνδέει με την Λυδία του «Σόι σου» και να αρχίσει να τη βλέπει ως «Άννα» στο «Έρωτας Μετά».

Παράλληλα μοιράστηκε την ξεχωριστή επέτειο του γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η ίδια εκμυστηρεύεται πως «περάσαμε πολύ ωραία! Την περάσαμε αραχτοί στον καναπέ, βλέποντας φωτογραφίες, θυμηθήκαμε πράγματα, καταστάσεις. Υπό άλλες συνθήκες θα κάναμε αυτά που δεν κάναμε στον γάμο μας πέρυσι. Είχαμε κανονίσει να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με φίλους στην Κρήτη, κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε, αλλά δεν πειράζει. Θα το κάνουμε του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε τις δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη σήμερα, στο «Καλύτερα δε Γίνεται»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments