Τεχνολογία

Αυτή είναι η πιο δαιμόνια ιστοσελίδα της καραντίνας

Αυτή είναι η πιο δαιμόνια ιστοσελίδα της καραντίνας
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή της ιστοελίδας σε δυο ημέρες δέχθηκε πάνω από 15.000 μηνύματα και περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι τα έχουν διαβάσει.

Εμπνευσμένος από τη σειρά “Επικίνδυνες Αποστολές” φαίνεται πως ήταν ο χρήστης του διαδικτύου με το όνομα FemmeAndroid, που κατασκεύαστε μια ιστοσελίδα η οποία μπορεί από μόνος της να αυτοκαταστραφεί, όπως γινόταν στην κινηματογροφική σειρά όπου όταν ο πρωταγωνιστής- μυστικό πράκτορας διάβαζε το μήνυμα για την αποστολή που έπρεπε να διεκπεραιώσει αυτοκαταστραφόταν σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ιστοσελίδα αυτή με τη χαρακτηριστική διεύθυνση This Website Will Self-Destruct, αν κάποιος χρήστης δεν ανεβάσει μήνυμα για 24ωρες όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα χαθεί και θα ακολουθήσει η αυτοκαταστροφή.

Η ιδέα της δημιουργίας ήρθε στον κατασκευαστή για να μαθαίνουν οι χρήστες του διαδικτύου τους προβληματισμούς άλλων χρηστών, αλλά και πως ζουν εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Έτσι ο καθένας μπορεί να γράψει ένα μήνυμα και να το ανεβάσει στην ιστοσελίδα. Επίσης, διαθέτει έναν σύνδεσμο που σε παραπέμπει σε ειδικούς εφόσον κάποιος έχει άσχημη ψυχολογία εξαιτίας της πανδημίας και της καραντίνας.

Ένα χρονόμετρο μετρά αντίστροφα για 24 ωρες ή για 86.400 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που αναρτηθεί ένα μήνυμα και εάν σε αυτό το χρόνο δεν υπάρξει κάποιο άλλο αυτόματα, όπως εξηγεί η ιστοσελίδα, θα αυτοκαταστραφεί και όλα τα μηνύματα θα χαθούν.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σε δυο ημέρες δέχθηκε πάνω από 15.000 μηνύματα και περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι τα έχουν διαβάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments