Lifestyle

Εκτοξεύθηκαν οι αναζητήσεις για την Κάρμεν Ηλέκτρα στο Pornhub

Εκτοξεύθηκαν οι αναζητήσεις για την Κάρμεν Ηλέκτρα στο Pornhub
Ήταν να μην παρουσιαστεί στο Last Dance.

Ήταν να μην ανοίξει το στόμα της και να μιλά. Οι αποκαλύψεις της γύρω από την ερωτική της ζωή προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ενώ η ίδια ανέβηκε αρκετά, σύμφωνα και με στοιχεία στην …εκτίμηση εκατομμυρίων ανδρών ανα τον κόσμο. Ο λόγος για την Κάρμεν Ηλέκτρα η οποία εμφανίστηκε στο Last Dance το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν και προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντένις Ρόντμαν.

Η 48χρονη εμφανίστηκε και αναφερόμενη στην ταραχώδη ερωτική ζωή που είχε με τον Ρόντμαν είπε οτι  ο Μάικλ Τζόρνταν τους έπιασε… στα πράσα, σε μία προσπάθειά του να επαναφέρει τον συμπαίκτη του σε συνθήκες μπασκετικής… κανονικότητας. Ενώ αποκάλυψε και ότι έκανε αχαλίνωτο έρωτα στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπούλς. Τι ήθελε να είναι τόσο αποκαλυπτική. Αποτέλεσμα μετά τις δηλώσεις της να υπάρξουν εκατομμύρια αναζητήσεις για την ίδια στην διάσημη ιστοσελίδα αισθησιακών βίντεο Pornhub.

Όπως είπε στο TMZ εργαζόμενος της ιστοσελίδας Pornhub οι αναζητήσεις για την Κάρμεν Ηλέκτρα έχουν ξεπεράσει τις 1.7 εκατομμύρια από την προβολή του επεισοδίου και μετά.  Την ημέρα που εντυπωσίασε η Κάρμεν Ηλέκτρα με την παρουσία της στο «Last Dance» έγιναν 14.796 αναζητήσεις, ενώ την ημέρα που ακολούθησε έγιναν 393.837. Στις 28 Απριλίου σημειώθηκαν οι περισσότερες και συγκεκριμένα 588.357.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments