Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στα Σπάτα οι “κιτρινόμαυροι” για εξετάσεις

ΑΕΚ: Στα Σπάτα οι “κιτρινόμαυροι” για εξετάσεις
ΑΕΚ: Το δικό της restart κάνει από σήμερα η ΑΕΚ, με τους παίκτες να μεταβαίνουν στα Σπάτα.

ΑΕΚ: Ύστερα από 52 ημέρες η οικογένεια της ΑΕΚ θα ενωθεί ξανά και τα Σπάτα θα αποκτήσουν ζωή. Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, με την καραντίνα να έχει λήξει, θα προσέλθουν στο προπονητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και οι υπάλληλοι. Όλοι τους θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, το πρωτόκολλο περιλαμβάνει αρχικά θερμομέτρηση και εν συνεχεία τεστ για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα έχει παραγγελθεί και ήδη εγκατασταθεί ειδικό κουβούκλιο, όπως χρησιμοποιείται σε μεγάλα κτίρια και αεροδρόμια, για την μεγαλύτερη δυνατή προστασία, ενώ ο χώρος των εξετάσεων θα απολυμαίνεται διαρκώς. Παράλληλα, το τεχνικό τιμ θα συσκεφθεί για την καλύτερη οργάνωση των προπονήσεων, που θα αρχίσουν από την Τρίτη σε γκρουπ των έξι παικτών.

Αρχικά οι ομάδες αυτές θα είναι ίδιες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επάνοδος των Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλου και Ολιβέιρα στη δράση. Οι τρεις τους ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν, είναι ιατρικά πανέτοιμοι, αλλά θα διαπιστωθεί σταδιακά και δια ζώσης η κατάστασή τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την «Ώρα», η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Μπόρχα Βάγε.

Ο 28χρονος Ισπανός μένει ελεύθερος από τη Λα Κορούνια, με την οποία είχε φέτος 16 συμμετοχές και 3 γκολ. Συνολικά με την ομάδα της Γαλικίας είχε 78 εμφανίσεις, 16 τέρματα και 5 ασίστ, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην La Liga. Σύμφωνα, πάντως, με το δημοσίευμα, ο Ίλια Ίβιτς ψάχνει για κάτι καλύτερο για τη θέση του εξτρέμ έχοντας πάντα στα υπόψη και την όχι εύκολη περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments