Ελλάδα

Σύνταγμα συγκέντρωση: Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας [pics]

Σύνταγμα συγκέντρωση: Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας [pics]
Σύνταγμα συγκέντρωση: Με το που τελείωσε το lockdown έγινε και η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα - Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Σύνταγμα συγκέντρωση: Δεν πρόλαβαν να αρθούν τα μέτρα περιορισμού και η πρώτη συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε σήμερα κάτω από συνθήκες που σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στα αναγκαία μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και διαδήλωσαν ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το περιβάλλον.

Αρκετοί είναι αυτοί που φορούν προστατευτικές μάσκες, αλλά από τις εικόνες γίνεται ξεκάθαρο ότι η απόσταση των δύο μέτρων ανάμεσα στους ανθρώπους δεν τηρείται σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, σε πολλά σημεία βρίσκονται πολλές δεκάδες άνθρωποι σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι παρά την άρση των μέτρων, το πρόστιμο 1.000 ευρώ για τις συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων συνεχίζει να υφίσταται. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Δείτε τις εικόνες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments