Lifestyle

Αυτή είναι η αμοιβή της Βίκυς Σταυροπούλου για το σποτάκι «Μένουμε Ασφαλείς»

Αυτή είναι η αμοιβή της Βίκυς Σταυροπούλου για το σποτάκι «Μένουμε Ασφαλείς»
Κορωνοϊός σποτ: Η Βίκυ Σταυροπούλου πρωταγωνιστεί στο δεύτερο σποτ του υπουργείου Υγείας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της και έκανε μια αποκάλυψη.

Κορωνοϊός σποτ: Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο που πρωταγωνίστησε στο πρώτο σποτ του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, τη σκυτάλη πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μας ζήτησε να «μείνουμε ασφαλείς» δείχνοντάς μας έναν εύκολο τρόπο να φτιάξουμε μόνοι μάσκες προστασίας.

«Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η ηθοποιός στο ξεκίνημα του νέου σποτ. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο σποτ του υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή.

«Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα -χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα- ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η γνωστή ηθοποιός.

Θυμηθείτε το σποτ του υπουργείου για τις μάσκες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments