Lifestyle

Halle Berry: Ποζάρει με lingerie και ρίχνει το Instagram

Halle Berry: Ποζάρει με lingerie και ρίχνει το Instagram
Halle Berry: Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Halle Berry: Αρχικά ας βγάλουμε κάτι από τη μέση. Η Halle Berry είναι 53 ετών. Χωνέψτε το, αγκαλιάστε το και πάμε παρακάτω. Η μελαμψή καλλονή που προφανώς έχει πιει το ελιξήριο της νεότητας, κατά καιρούς τρελαίνει τους followers της στο Instagram με φωτογραφίες που… “ρίχνουν σαγόνια”.

Αυτή τη φορά η φωτογραφία δεν ανέβηκε από το δικό της λογαριασμό, αλλά από τη στυλίστρια Lindsay Flores. Στη φωτογραφία η Halle Berry ποζάρει φορώντας ένα σετ από δαντέλα και διαφάνειες και τα καστανά της μαλλιά πέφτουν κι από τις δύο πλευρές των ώμων της. Η Lindsay έγραψε για λεζάντα τη φράση “Αχχχ οι απλούστεροι καιροί…”, πιθανότατα αναπολώντας τη ζωή πριν την πανδημία. 

Πάντως το κυρίως θέμα εδώ πέρα είναι η Halle Berry, η οποία σε κάνει να δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και ότι είναι ένα κέρινο ομοίωμα. Ειλικρινά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έχεις αυτή την επιδερμίδα και αυτό το κορμί στα 53 σου. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι fans της πλημμύρισαν το post με σχόλια, μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments