Video

Σάκης Ρουβάς: Υποδέχτηκε τη Σία Κοσιώνη στο σπίτι του και μας έδειξε το μποστάνι του

Σάκης Ρουβάς: Υποδέχτηκε τη Σία Κοσιώνη στο σπίτι του και μας έδειξε το μποστάνι του
Σάκης Ρουβάς: Mε αφορμή να τιμηθούν οι ήρωες που μάχονται ενάντια στην πανδημία, ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξένησε τη δημοσιογράφο στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά.

Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής υποδέχτηκε τη Σία Κοσιώνη στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, σε μία ωραία συνέντευξη, δείχνοντας παράλληλα το υπέροχο του καλοδιατηρημένο μποστάνι του και λέγοντας το δικό του “ευχαριστώ”. Ειδικότερα, η  εκπομπή “Ένα μεγάλο ευχαριστώ” που παρουσίασε η Σία Κοσιώνη  συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, άνθρωποι των Γραμμάτων και αθλητές για να πουν αυτό το ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν μαχητές στη μάχη κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το πως όπως βίωσε ο ίδιος την καραντίνα όλο αυτόν τον καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του. «Συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός της ζωής δεν μας το έχει επιβάλλει η ζωή. Εμείς τον έχουμε επιβάλλει. Αναπτύσσω διαφορετική σχέση με τα παιδιά μου. Μάθαμε να συμβιώνουμε με τα παιδιά μου. Η κρίση μας αποκαλύπτει πράγματα».

Τι είπε ο Σάκης Ρουβάς για την πανδημία, εάν τον φόβισε όλο αυτό αλλά και για τους ήρωες που μάχονται ενάντια στον κορωνοιό:

«Δεν σοκαρίστηκα. Με ξεβόλεψε πολύ. Και κάποια στιγμή αγχώθηκα ότι δεν είναι διαχειρίσιμο αυτό. Με σόκαρε η απομόνωση μέσα στην οποία βρέθηκε ο κόσμος. Με συγκλόνισε ταυτόχρονα η ενότητα που ήρθε μέσα από αυτό». «Χρειάστηκε μία σωστή καθοδήγηση και είμαστε πολύ τυχεροί που υπήρξε αυτή η καθοδήγηση. Και να αισθάνεσαι ότι αυτός που μου μιλάει ξέρει τι λέει», είπε ο τραγουδιστής σχετικά με τους μαχητές της πανδημίας.

Παράλληλα αναφέρει τι άλλαξε μέσα του μετά από αυτήν την υγειονομική κρίση:

Ο ίδιος είπε: «Συνειδητοποιώ ποια είναι τα πράγματα που έχουν αξία στη ζωή. Να συναισθάνεσαι. Κάθομαι όλη μέρα κάθομαι εδώ μέσα και φροντίζω τις τοματούλες μου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή με τον Σάκη Ρουβά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments