Ελλάδα

Θεσσαλονίκη νεκρός: Θρίλερ με πτώμα στον Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη νεκρός: Θρίλερ με πτώμα στον Θερμαϊκό
Θεσσαλονίκη νεκρός: Ένα αποκρουστικό θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν τα ξημερώματα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς η αστυνομία ανέσυρε πτώμα από τη θάλασσα στο ύψος του Μακεδονία Palace.

Θεσσαλονίκη νεκρός: Μια μακάβρια εικόνα αντίκρισαν όσοι περπατούσαν τα ξημερώματα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό γύρω στη 1 το βράδυ εντοπίστηκε πτώμα άνδρα να επιπλέει στον Θερμαϊκό στο ύψος του Μακεδονία Palace. Οι περαστικοί οι οποίοι πρώτοι είδαν τον άτυχο άνδρα ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό της άμεσης δράσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα του λιμενικού σώματος. Το πλήρωμα του περιπολικού της άμεσης δράσης συνέδραμε τους άντρες του λιμενικού για την ανάσυρση του πτώματος από το νερό. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το πτώμα ανήκει σε 69χρονο Έλληνα. Δεν έφερε εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου θα προκύψουν από την νεκροτομή.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη παραλία του Φλοίσβου. Μια παρέα βρέθηκε μάρτυρας μιας μακάβριας εικόνας καθώς η θάλασσα ξέβρασε πτώμα 60χρονης γυναίκας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τις αρχές να καταφθάνουν στο σημείο και να επιβεβαιώνουν το θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Η 60χρονη όπως ανέφεραν οι αρχές δεν είχε ώρα που είχε αφήσει τη τελευταία της πνοή, ωστόσο παραμένει άγνωστη η αιτία του θανάτου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments