Ελλάδα

Το απρόοπτο στη χθεσινή ενημέρωση του Τσιόδρα που τον εκνεύρισε

Το απρόοπτο στη χθεσινή ενημέρωση του Τσιόδρα που τον εκνεύρισε
Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωση: Ο Σωτήρης Τσιόδρας μπορεί να χαρακτηριστεί από τους πιο ήρεμους ανθρώπους. Η φωνή του, ο χαρακτήρας του και οι τοποθετήσεις του σχολιάζονται για αυτόν τον λόγο θετικά από πολλούς. Όμως, και αυτός εκνευρίζεται κάποιες φορές, τι συνέβη;

Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωση: Όλοι μπορούμε να εκνευριστούμε, όταν κάτι που έχουμε οργανώσει δεν πάει τελικά ακριβώς όπως το σχεδιάζαμε. Αυτό συνέβη και με τον Σωτήρη Τσιόδρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής καθιερωμένης ενημέρωσης του υπουργείου για τον κορωνοϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, έδινε όπως κάθε μέρα τα στοιχεία για τους ασθενείς του ιού στη χώρα κοιτώντας τις σημειώσεις του.  Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος άρχισε να ξεφυλλίζει τα χαρτιά μπροστά του, ψάχνοντας τις υπόλοιπες σημειώσεις του. «Λείπουν τα μισά, δεν πειράζει θα συνεχίσω έτσι» είπε και συνέχισε την ενημέρωση χωρίς να συμβουλεύεται ό, τι είχε γράψει.

Ο κ. Τσιόδρας επανήλθε στο περιστατικό λίγο αργότερα, κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων και τόνισε με την πραότητα του τον διακρίνει, πως ο «δαίμων του τυπογραφείου» του στέρησε μερικές από τις σημειώσεις για όσα είχε σκοπό να ανακοινώσει από το υπουργείο Υγείας σήμερα.

Χθες, Δευτέρα 4 Μαΐου, o Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 6 νέα κρούσματα και 2 θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα να ανέρχεται σε 146.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 4:30

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments