Διεθνή

Κορωνοϊός Γαλλία: Αυξήθηκαν οι θάνατοι από τον φονικό ιό

Κορωνοϊός Γαλλία: Αυξήθηκαν οι θάνατοι από τον φονικό ιό
Κορωνοϊός Γαλλία: Αύξηση στον αριθμό των νεκρών ανακοινωσαν οι γαλλικές αρχές σήμερα, με τα θύματα της πανδημίας να έχουν ξεπεράσει τις 25,5 χιλιάδες.

Κορωνοϊός Γαλλία: Άσχημα είναι τα νέα από τη Γαλλία, καθώς οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό σε σχέση με χθες είναι αυξημένος. Αναλυτικότερα, στους 25.531 έφτασαν οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό, καθώς το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε άλλους 330 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, αριθμός που ήταν αυξημένος σε σύγκριση με τους χθεσινούς 306.

Από τους νεκρούς που ανακοινώθηκαν σήμερα, οι 234 πέθαναν στα νοσοκομεία και οι υπόλοιποι 96 σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα. Συνολικά, 16.060 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε νοσοκομεία της Γαλλίας από την 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα και 9.471 σε γηροκομεία κι άλλα κέντρα.

Σήμερα, 24.775 είναι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, 773 λιγότεροι από χθες, αλλά και 987 νέες εισαγωγές. Παράλληλα, 3.430 είναι οι ασθενείς στις ΜΕΘ, με 111 νέες εισαγωγές.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστό από μια μελέτη Γάλλων επιστημόνων ότι ένας άνδρας είχε μολυνθεί με κορωνοϊό στις 27 Δεκεμβρίου, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα πριν  η Γαλλία αναφέρει τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η μελέτη μπορεί να αποδειχθεί σημαντική για την αξιολόγηση του πού και πότε πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, ανακοίνωσαν σήμερα ειδικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments