Lifestyle

H Δήμητρα Αλεξανδράκη υπόσχεται ένα καυτό καλοκαίρι

H Δήμητρα Αλεξανδράκη υπόσχεται ένα καυτό καλοκαίρι
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι απίστευτες αναλογίες της σε συνδυασμό με το φλογερό της βλέμμα δημιουργούν «προβλήματα» στον ανδρικό πληθυσμό.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της αρέσει να επιδεικνύει το ιδιαιτέρως καλλίγραμμο σώμα της, και δε το κρύβει. Άλλωστε εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, βρίσκεται στην αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz, με όπλο το άκρως ερωτικό της στυλ.

Ο λόγος φυσικά για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έχει μετατρέψει το Instagram της σε ‘’βασανιστήριο’’ για το ανδρικό κοινό. Η περίπτωση της ήρθε στην επιφάνεια το μακρινό 2009. Ήταν τότε που ο ΑΝΤ1 έφερνε στην ελληνική τηλεόραση για πρώτη φορά το Next Top Model, με την Δήμητρα να μην αποτελεί ναι μεν την νικήτρια, αλλά μία εκ των πιο πολυσυζητημένων διαγωνιζομένων του reality.

Αιτία αποτέλεσαν δύο παράγοντες: ο εκκριτικός και αυθόρμητος χαρακτήρας της, αλλά κυρίως το τρομερά καυτό της σώμα. Πριν την είσοδο της στο παιχνίδι, η Δήμητρα είχε ήδη ‘’χτίσει’’ το όνομα της στο ανδρικό κοινό, μιας και είχε πραγματοποιήσει κάποιες φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η φωτογράφηση στο MAXIM, όπου είχε αποφασίσει να ποζάρει γυμνή, κερδίζοντας αυτομάτως πολλούς fans. Πλέον, δέκα χρόνια μετά, και η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνεχίζει να διαθέτει ένα άκρως βαρύ όνομα στον lifestyle χώρο, αλλά και στο χώρο της μόδας. Όπως αποδείχθηκε, η επιλογή της να μπει έστω και λίγο στο MyStyleRocks, στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ήταν μία σοφή επιλογή, καθώς φρέσκαρε ξανά τις μνήμες όλων και επέστρεψε δυναμικά στο χώρο των gossip & lifestyle ειδήσεων.

Με βάση πάντως τα όσα ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram, φαίνεται πως αναπολεί ιδιαιτέρως τις καλοκαιρινές στιγμές, μιας και δείχνει αναποφάσιστη σε σχέση με το πιο μαγιό να φορέσει φέτος. Έτσι λοιπόν δημοσίευσε δύο διαφορετικές φωτογραφίες, στις οποίες όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο ερωτισμός της ξεχειλίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments