Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Οι δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μεγάλη σημασία θα δοθεί στον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας χρονικής περιόδου που θα διαρκέσει 1,5 χρόνο. Ουσιαστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης, στο προσκήνιο βγαίνουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις επαφές όχι μόνο τις κοινωνικές και τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές. Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, για νέες συνεργασίες, γενικότερα θα δοθεί η ευκαιρία να επεκταθούν οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή να δημιουργηθούν καινούργιες.

Έντονη θα είναι η ανάγκη για συναναστροφή, για κοινωνικοποίηση, για δραστηριότητες που μπορούν να αλλάξουν τις ρουτίνες της καθημερινότητας. Ευνοούνται οι νέες δραστηριότητες και τα καινούργια εγχειρήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγή και διαφοροποίηση. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες διαφορές ή δυσκολίες βοηθητικός θα είναι ο φιλοσοφημένος τρόπος σκέψης, οι χαρακτήρες που βγάζουν εμμονή και προσκόλληση θα πρέπει να χειριστούν τις καταστάσεις με σφαιρική αντίληψη.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments