Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Take away στα ποτά δεν επιτρέπονται, απλά απαγορεύονται

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Take away στα ποτά δεν επιτρέπονται, απλά απαγορεύονται
Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: " Άστραψε και βρόντηξε" ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, καθώς ανέφερε ότι η εικόνα δεκάδων πολιτών έξω από καφέ - μπαρ να πίνουν το ποτό τους, το οποίο πήραν take-away απαγορεύεται, ενώ έκανε και κάποιες ιδιαίτερες συστάσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Κατά τη σημερινή ανακοίνωση για την πορεία του ιού στη χώρα μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Από χθες έχει ξεκινήσει για όλους μια νέα καθημερινότητα, ιδιαίτερα ρευστή. Κάθε απόφαση μας επηρεάζει την πορεία της επιδημίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς απέστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους μαγαζάτορες εκμεταλλεύτηκαν τον όρο take away και άνοιξαν μπαρ και καφέ όπου προκλήθηκε συνωστισμός, χωρίς ωστόσο να κρύψει τον εκνευρισμό του

«Θα ήθελα να κάνω κάποιες ιδιαίτερες συστάσεις. Οι συστάσεις μας βασίζονται σε πραγματικά επιδημιολογικά δεδομένα. Η εικόνα καφέ μπαρ το βράδυ να παίζουν μουσική στη διαπασών και να προμηθεύουν ποτά δήθεν take away, με πολίτες στοιβαγμένους, προσβάλουν βάναυσα όλους μας. Προσβάλει τη νοημοσύνη των επαγγελματιών στην εστιάση που με υπομονή τηρούν τα μέτρα. Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Take away στα ποτά δεν επιτρέπονται, απλά απαγορεύονται!

«Επιφυλασσόμαστε για περισσότερα μέτρα»

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι τα άτυπα πάρτυ και συγχρωτισμός απαγορεύονται. Όπως επίσης δεν επιτρέπεται να παίζουν μουσική στη διαπασών στις 11 το βράδυ. Γι’ αυτό και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και σε αυτό το επίπεδο ενεργοποιούνται από σήμερα, οι μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται και προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις», δήλωσε ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments