Πολιτική

Χρόνια Πολλά Ειρήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στη μόνη κάτοικο της Κινάρου

Χρόνια Πολλά Ειρήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στη μόνη κάτοικο της Κινάρου
Χρόνια Πολλά Ειρήνη: Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση.

Χρόνια Πολλά Ειρήνη: Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε σε μία ευγενική και συμβολική κίνηση, καθώς επικοινώνησε με την κυρία Ειρήνη στην Κίναρο, σήμερα ανήμερα της ονομαστικής της εορτής για να δώσει τις δικές του ευχές. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη, 74 ετών, είναι η μοναδική κάτοικος του νησιού της Κινάρου, καθώς αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι της και τον τόπο της που υπεραγαπά.

Επιπλέον αξίζει να επισημανθεί ότι τον Ιανουάριο που μας πέρασε είχε σημάνει συναγερμός στο νησί, καθώς λόγω έντονων καιρικών φαινομένων,  οι συγγενείς της  κυρίας Ειρήνης δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, ενώ η ανησυχία τους είχε χτυπήσει ” κόκκινο”. Ωστόσο, έπειτα από κινητοποίηση των Αρχών εντοπίστηκε η κυρία Ειρήνη δηλώνοντας εντόνως και με πυγμή ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το νησί και το σπίτι της.

Η Κίναρος είναι νησίδα των Δωδεκανήσων που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων, δυτικά της Καλύμνου και της Λέρου και ανατολικά της Αμοργού. Είναι το δεύτερο δυτικότερο νησί των Δωδεκανήσων μετά την Αστυπάλαια. Έχει έκταση 4.577  στρέμματα.  Διοικητικά ανήκει στον  δήμο Λέρου αν και ιστορικά και περιουσιακά ανήκει στην κοινότητα Αιγιάλης Αμοργού.

Δείτε την κυρία Ειρήνη της Κινάρου να μιλά για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά της:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments