Video

MasterChef spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτή η παίκτρια θα φύγει σήμερα

MasterChef spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτή η παίκτρια θα φύγει σήμερα
MasterChef spoiler αποχώρηση 5/5: Αυτή είναι η παίκτρια που θα επιστρέψει στο σπίτι της μετά την δοκιμασία αποχώρησης.

MasterChef spoiler αποχώρηση 5/5: Μετά την εβδομάδα ανατροπών και επιστροφών το MasterChef επέστρεψε σε κανονική ροή. Χθες Δευτέρα οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν ζυμαρικά που ήταν το ζητούμενο του mystery box. Νικήτρια της διαδικασίας ήταν η Μάρλεν που έκανε χρήση του πλεονεκτήματος να μη μαγειρέψει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας που ήταν και πάλι διαθέσιμη.

Η Μάρλεν επέλεξε τα υλικά που θα έχει κάθε παίκτης κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Πέρα από το πόσα υλικά είχε ο καθένας, όλοι οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν γλυκό πιάτο. Αυτό δυσκόλεψε τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους. Περισσότερο από όλους τρεις από τις κοπέλες που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό πιάτο. Η Κατερίνα μαζί με τις Μαριάννα και Ντέμη είναι οι παίκτριες με τις πιο αδύναμες προσπάθειες.

Οι τρεις παίκτριες θα φορέσουν τις μαύρες ποδιές και θα παλέψουν για τη θέση τους στον διαγωνισμό. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι αυτή που θα αποχωρήσει είναι η Κατερίνα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί μια μερίδα των παικτών θα χαρεί ιδιαίτερα καθώς η…κομμώτρια του διαγωνισμού είχε κόντρα με ορισμένους συμπαίκτες της.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος παίκτης είναι αυτός που θα κερδίσει στην κάρτα ασυλίας. Ωστόσο κολακευτικά λόγια για το πιάτο τους έχουν ακούσει οι Σταύρος, Τζον, Δημήτρης και η Μαρία που ήταν η τελευταία κάτοχος της κάρτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments