Αθλητισμός

Νταμιάν Σιμάνσκι AEK: Με σύμμαχο τον Πολωνό η προσπάθεια για την αγορά του

Νταμιάν Σιμάνσκι AEK: Με σύμμαχο τον Πολωνό η προσπάθεια για την αγορά του
Νταμιάν Σιμάνσκι AEK: Ο Πολωνός μέσα σε 2,5 μήνες κατάφερε να πείσει την «Ένωση» να βάλει μπροστά τις διαδικασίες για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Νταμιάν Σιμάνσκι AEK: Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός στους «Κιτρινόμαυρους» για να πειστούν για την αγωνιστική ταυτότητα του Πολωνού μέσου. Ο Σιμάνσκι μέσα σε 2,5 μήνες πρόλαβε και με το παραπάνω να ξεδιπλώσει τις αρετές του στο χορτάρι και όπως φαίνεται να πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βάλουν μπροστά τις διαπραγματεύσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του από τη ρώσικη Αχμάτ Γκρόζνι.

Βάσει συμφωνίας, θα πρέπει να καταβληθεί ως τον Ιούνιο 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ρωσική ομάδα και μάλιστα εφάπαξ. Ωστόσο τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία δυσκολεύουν τις συνθήκες για να δοθεί τον επόμενο μήνα ολόκληρο το ποσό. Η «Ένωση» θα επιχειρήσει να ρίξει την τιμή της οψιόν αγοράς ή έστω να καταβάλει το ποσό σε δόσεις ελπίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους θα έχουν θετική έκβαση και ο ταλαντούχος χαφ να παραμείνει στην Αθήνα και μετά το καλοκαίρι.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθειά της είναι η επιθυμία του Πολωνού μέσου, ο οποίος αναγεννήθηκε αγωνιστικά στην ΑΕΚ και έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει. Ο Σιμάνσκι δείχνει να βρίσκει στην ΑΕΚ τον καλό του εαυτό κάτι που δεν φάνηκε κατά τη σύντομη ως τώρα παρουσία του στην Αχμάτ Γκρόζνι. Μένει να φανεί αν αυτή η πρόθεση μεταφραστεί και σε μεσολάβηση στις επαφές με την Αχμάτ Γκρόζνι για να επιτευχθεί πιο εύκολα το deal.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments