Ελλάδα

Θεσσαλονίκη φωτιά: Ανασύρθηκε νεκρή ηλικιωμένη

Θεσσαλονίκη φωτιά: Ανασύρθηκε νεκρή ηλικιωμένη
Θεσσαλονίκη φωτιά: Τραγικό τέλος είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα καθώς ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Θεσσαλονίκη φωτιά: Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή όταν το διαμέρισμά της τυλίχθηκε στις φλόγες. Κατά την κατάσβεση του σπιτιού οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό βρισκόταν η ηλικιωμένη, η οποία είχε ήδη φύγει από τη ζωή πριν αυτοί την βγάλουν έξω από το διαμέρισμα.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης για την κατάσβεση της φωτιάς επί της οδού Ιασωνίδου 6, αλλά, όταν τα πληρώματά της έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν την 80χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Η φωτιά προκλήθηκε μέχρι στιγμής από άγνωστη αιτία, ωστόσο ήδη οι αρχές διενεργούν έρευνα.

Η πυρκαγιά για καλή τύχη δεν επεκτάθηκε σε άλλα διαμερίσματα έτσι δεν κινδύνεψε κανείς άλλος. Ωστόσο η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή με το ΕΚΑΒ να την μεταφέρει σε νοσοκομείο της πόλης διαπιστώνοντας εκεί πως ο θάνατος προήλθε από αναθυμιάσεις.

Οι πυροσβέστες έσβησαν άμεσα τη φωτιά ωστόσο ήταν ήδη αργά για εκείνη. Το θλιβερό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αρκετών ακόμη που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα. Οι πυρκαγιές, οι οποίες τις περισσότερες φορές πραγματοποιούνται λόγω αμέλειας (ανοιχτό γκαζάκι, καλοριφέρ, κουζίνα) έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο ανθρώπων που θα μπορούσαν τώρα να βρίσκονται εν ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments