Video

MasterChef 4 spoiler 6/5: “Βόμβες” από την Κατερίνα – “Έγιναν πράγματα που με έκαναν να ντρέπομαι”

MasterChef 4 spoiler 6/5: “Βόμβες” από την Κατερίνα – “Έγιναν πράγματα που με έκαναν να ντρέπομαι”
MasterChef 4 spoiler 6/5: Η Κατερίνα αποχώρησε από το παιχνίδι και είχε πολλά να πει για όλους τους πρώην συμπαίκτες της.

MasterChef 4 spoiler 6/5: Το χθεσινό επεισόδιο ήταν το τελευταίο με την Κατερίνα μέσα στο παιχνίδι. Η παίκτρια που απασχόλησε όσο λίγοι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου κου” όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες που αποχωρούν από το MasterChef. Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια της κάτι που φάνηκε και στην συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο μαγείρισσα αποκάλυψε ότι η ψυχολογία της ήταν πεσμένη εξαιτίας ενός επεισοδίου που είχε γίνει όταν δεν έγραφαν οι κάμερες. Σε άλλη σημείο αναφέρθηκε στην Ντέμη τονίζοντας ότι μπροστά της έφαγε ζωικές πρωτεΐνες παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται ότι είναι Vegan και απέχει από όλα αυτά.

“Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα. Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου”, ήταν τα λόγια της.

Η κόντρα με τον Γιώργο

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόντρα της με τον Γιώργο που έγραψε ιστορία στην φετινό κύκλο. “Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις”, μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι “ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και έτσι έγινε.

Οι άνθρωποι είναι σαν την μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό, έγιναν πολλά…”, κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments