Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις – Κερδίζει πόντους η παραμονή του Νορβηγού

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις – Κερδίζει πόντους η παραμονή του Νορβηγού
Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Αλλάζουν τα δεδομένα στον Πειραιά με τον έμπειρο αμυντικό πλέον να ανεβάζει κατακόρυφα τι πιθανότητες παραμονής του στον σύλλογο.

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά αποτελούν προτεραιότητα στη διοίκηση του Ολυμπιακού με την αρχή ωστόσο να γίνεται με τους παίκτες που ανήκουν ήδη στο δυναμικό και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνεται. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Ομάρ με τον Νορβηγό να επιθυμεί την παραμονή του στον Πειραιά και μετά το καλοκαίρι.

Το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει ανοιχτό. Το συμβόλαιο του Νορβηγού μπακ λήγει και οι απαιτήσεις που παρουσίαζε αρχικά απείχαν πολύ από τα χρήματα που πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο παρά τις δυσκολίες η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι το πιθανότερο σενάριο.

Κι αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν «ψήνεται» να μετακομίσει στην Τουρκία, παρά το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ (αν και υπάρχουν ενστάσεις από τον Φατίχ Τερίμ), ενώ δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση που να τον δελεάζει, όχι μόνο οικονομικά αλλά και από άποψη προοπτικής. Στο μυαλό του Νορβηγού άσσου βρίσκεται πάντα η προοπτική της Αγγλίας, καθώς είναι σαφές πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι αρχίζει να βλέπει και ο ίδιος όλο και πιο «ζεστά» να συνεχίσει στους Πειραιώτες και φαίνεται πως το προσεχές διάστημα στην επαφή που θα γίνει μπορεί να καλυφθεί η διαφορά στο οικονομικό για να συνεχίσουν μαζί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments