Διεθνή

Μπάτλερ Τραμπ με κορωνοϊό: Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο

Μπάτλερ Τραμπ με κορωνοϊό: Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο
Μπάτλερ Τραμπ με κορωνοϊό: Ο Αμερικανός Πρόεδρος υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε αρνητικός.

Μπάτλερ Τραμπ με κορωνοϊό: Εδώ και κάποιες ώρες ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, αφού μπάτλερ του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Open TV και του Έθνους στην Ουάσιγκτον Μιχάλη Ιγνατίου τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και βρέθηκαν αρνητικοί.

Ακόμη ο Μιχάλης Ιγνατίου πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος μπάτλερ σε καθημερινή βάση βοηθούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην επιλογή των ρούχων του ενώ φέρεται να βοηθούσε και στην προετοιμασία του φαγητού. 

Ο ιός έτσι και αλλιώς φαίνεται να… γυροφέρνει τον Ντόναλντ Τραμπ, αφού ο Αμερικανός Πρόεδρος πολλές φορές προκαλεί και την ίδια του την τύχη. Πριν λίγο καιρό πήγε σε νοσοκομείο χωρίς να φοράει προστατευτική μάσκα και γενικότερα δεν κρατάει αποστάσεις.

Ο Τραμπ τηρεί μια αμφιλεγόμενη στάση απέναντι στον κορωνοϊό, που σίγουρα επιβεβαιώνει τη φήμη του ως ενός ιδιόρρυθμου χαρακτήρα, αλλά θα έλεγε κανείς ότι δεν αρμόζει σε έναν αρχηγό κράτους, πόσω μάλλον στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments