Lifestyle

Μάνουελ Νόιερ: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου

Μάνουελ Νόιερ: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου
Μάνουελ Νόιερ: Ο Γερμανός τερματοφύλακας τέσσερις μήνες μετά το διαζύγιο με τη σύζυγό του γύρισε σελίδα συνάπτοντας σχέση με 19χρονη αθλήτρια του χάντμπολ.

Μάνουελ Νόιερ: Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου χώρισε πριν τέσσερις μήνες με τη σύζυγό του και βρήκε τον έρωτα σε μια 19χρονη παίκτρια του χάντμπολ. Η Ανίκα Μπίσελ, η οποία έβαλε γκολ στην καρδιά του Μάνουελ Νόιερ είναι… ολόφτυστη η πρώην γυναίκα του, η 27χρονη Νίνα. Οι δυο τους είναι ξανθιές, με μεγάλη ομοιότητα και λατρεύουν τη μόδα.

Ο νέος έρωτας του διεθνή πορτιέρο είναι μια 19χρονη παίκτρια του χάντμπολ που αγωνίζεται στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας με τη φανέλα της SG H2Kuties Herrenberg. Μάλιστα, παίζει στην αριστερή πτέρυγα όπως και ο αδερφός της, Κρίστοφερ, που ανήκει στην HC Erlangen της Μπουντεσλίγκα.

Ο 34χρονος Νόιερ, μετά την 27χρονη Νίνα, έριξε και άλλο τη διαφορά ηλικίας με σύντροφό του, αφού έχει 15 χρόνια διαφορά με την Ανίκα, η οποία σπουδάζει σχέδιο μόδας.

Σύμφωνα με την Bild, ο γκολκίπερ της Μπάγερν είναι το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την 19χρονη Ανίκα και μάλιστα οι δυο τους συζούν στη βίλα του. Η νέα σύντροφος του 34χρονου άσου είναι φοιτήτρια σχεδίου μόδας, αλλά και επαγγελματίας παίκτρια χάντμπολ και αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Τώρα αφού τακτοποίησε το ερωτικό κομμάτι σειρά αναμένεται να πάρει το επαγγελματικό καθώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments