Lifestyle

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε νέα δισκογραφική εταιρία και νυχτερινό κέντρο ο τραγουδιστής

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε νέα δισκογραφική εταιρία και νυχτερινό κέντρο ο τραγουδιστής
Νίκος Οικονομόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής αλλάζει δισκογραφική εταιρία, μπαίνοντας στην οικογένεια της Heaven Music.

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο λαϊκός τραγουδιστής ανοίγει μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη καριέρα του και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ANT1. Με τη μεταγραφή του στη Heaven Music, ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται στους θαυμαστές του ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό μέλλον.

Στις 16:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή από τα γραφεία της Heaven Music. Τον Νίκο Οικονομόπουλο υποδέχτηκε ο CEO της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης, σε ένα μοναδικό live streaming που παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος περίμενε με ανυπομονησία την επιστροφή στη νέα διαφορετική κανονικότητα. Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον τραγουδιστή στη συνέντευξη Τύπου για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven».

«Ήθελα να είμαι όλη την ώρα έξω, να περπατάω και φυσικά να οδηγώ μιας και απολαμβάνω την οδήγηση. Πρέπει να ήμουν 20 ώρες έξω, δεν πήγα στο σπίτι μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ, να βαρεθώ το έξω», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Ισίδωρο Φύκαρη.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ήταν δέκα χρόνια στην προηγούμενη δισκογραφική του εταιρεία και ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος αλλά ήρθε η στιγμή για μία αλλαγή. “Ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος στη Heaven με νέους συνεργάτες και κοινό όραμα”, τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments