Lifestyle

O Σταύρος Θεοδωράκης άφησε μουστάκι και είναι αγνώριστος

O Σταύρος Θεοδωράκης άφησε μουστάκι και είναι αγνώριστος
Σταύρος Θεοδωράκης μουστάκι: Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το μουστάκι που άφησε τον κάνει άλλον άνθρωπο.

Σταύρος Θεοδωράκης μουστάκι: Η καραντίνα φαίνεται ότι έδωσε σε όλους το έναυσμα να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους. Σίγουρα αυτό ισχύει για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του Ποταμιού, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε τους φίλους και τους ακόλουθούς του για το νέο του λουκ.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στη σελίδα των «Πρωταγωνιστών» φαίνεται πως έχει χάσει μέρος της κόμης του, ενώ πλέον διαθέτει και μουστάκι. Τον τελευταίο καιρό, ο δημοσιογράφος έχει επιλέξει να κάνει podcast, με την επιστροφή των «Πρωταγωνιστών» με αυτό τον τρόπο.

Η νέα εκπομπή του είναι αφιερωμένη στους Ανωγειανούς φίλους του. «Τον Παπά-Ανδρέα, που είναι πρώτος στις χαρές και τις λύπες του χωριού. Τον ξακουστό Γυαλάφτη που μιλάει μόνο με μαντινάδες και τη Δέσποινα, τη γυναίκα του, διευθύντρια για 25 χρόνια στο Λύκειο Ανωγείων. Τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, συνθέτη και δημιουργό των Υακινθύων αλλά και την Ουρανία Ξυλούρη, τη χήρα του πιο ξακουστού λυράρη, του Νίκου Ξυλούρη.

Μιλάει με όλους αυτούς δηλαδή – και είναι πολλοί – που συναντά κάθε φορά που κατεβαίνει στην Κρήτη. «Το πέρασμα από τα Ανώγεια είναι, για πολλούς από εμάς τους κρητικούς, κάτι σαν προσκύνημα… στη λεβεντιά και την ομορφιά του Ψηλορείτη», αναφέρει στην ανάρτηση του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments