Κόσμος

Walt Disney: Σχεδιάζει να ανοίξει ξανά τη Disneyland στη Σαγκάη στις 11 Μαΐου

Walt Disney: Σχεδιάζει να ανοίξει ξανά τη Disneyland στη Σαγκάη στις 11 Μαΐου
Walt Disney: Η Disneyland πρόκειται να ανοίξει και πάλι στις 11 Μαΐου.
Walt Disney: Η Disneyland πρόκειται να ανοίξει και πάλι στις 11 Μαΐου.

Walt Disney:Ο διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney, Μπομπ Τσάπεκ, δήλωσε ότι καθώς η εταιρεία βλέπει «ενθαρρυντικά σημάδια» όσον αφορά την επιστροφή στην κανονικότητα στην Κίνα εν μέσω της παγκόσμιας επιδημίας του κορoνoϊού, σχεδιάζει να ανοίξει ξανά τη Disneyland στη Σαγκάη στις 11 Μαΐου.

Μεταξύ των αυστηρών μέτρων κοινωνικής απόστασης που θα εφαρμοστούν είναι οι μάσκες για τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους, έλεγχοι θερμοκρασίας, ιχνηλάτηση επαφών και άλλα συστήματα έγκαιρης ανίχνευσης, όπως διευκρινίστηκε από τον όμιλο.

Η Disney έκλεισε τα θεματικά πάρκα της στις ΗΠΑ – Disneyland και Walt Disney World – έως ότου υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Όλα τα θεματικά σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι έως το Χονγκ Κονγκ και το Τόκιο, είναι προς το παρόν κλειστά, αν και στο Shanghai Disney Resort από τις 9 Μαρτίου επιτράπηκαν εν μέρει η λειτουργία καταστημάτων, εστιατορίων και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Το θέρετρο στο Χονγκ Κονγκ έχει επίσης ξενοδοχεία που είναι ανοιχτά.

Η Σαγκάη Disneyland θα ανοίξει αρχικά με δυναμικότητα περίπου στο 20%, ανέφερε πηγή στο Variety και στη συνέχεια θα προσαρμόσει τις λειτουργίες με τα νέα δεδομένα των υγειονομικών αρχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments