Video

Καθηγητής Υφαντόπουλος ΣΚΑΪ: «Ήρθα στο κανάλι σας και κόλλησα κορωνοϊό»

Καθηγητής Υφαντόπουλος ΣΚΑΪ: «Ήρθα στο κανάλι σας και κόλλησα κορωνοϊό»
Καθηγητής Υφαντόπουλος ΣΚΑΪ: Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο καθηγητής Γιάννης Υφαντόπουλος στο κανάλι του Φαλήρου. Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι κόλλησε κορωνοϊό όταν πήγε στον ΣΚΑΪ.

Καθηγητής Υφαντόπουλος ΣΚΑΪ: Για τη μάχη του με τον κορωνοϊό μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Διοίκησης στο ΕΚΠΑ, Γιάννης Υφαντόπουλος. Σε ερώτηση του ενός από τους δύο παρουσιαστές, Χρήστου Κούτρα αν ο καθηγητής κόλλησε κορωνοϊό στην Τσεχία, ο κ. Υφαντόπουλος ήρθε στην αμήχανη θέση να του αποκαλύψει ότι κόλλησε σε… μία από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ!

Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ είπε: «Όχι, κόλλησα σε μια από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπου είχα έρθει και συμμετείχα με κάποιους συναδέλφους τους οποίους δεν θέλω, βέβαια, να ονομάσω. Αλλά ήταν μια συγκυρία, η οποία δεν ήταν πολύ ευχάριστη». Όπως είναι φυσικό, όλοι «πάγωσαν» αρχικά, με την ατάκα του καθηγητή να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο, αφού ξεπέρασε αυτή την περιπέτεια χωρίς προβλήματα ευτυχώς, το κλίμα αποφορτίστηκε και οι δύο πλευρές συνέχισαν χαμογελώντας τη συζήτησή τους.

Δείτε τη δήλωση του καθηγητή και την «παγωμάρα» που επικράτησε στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments