Ελλάδα

Παγκράτι κορωνοϊός: Εικόνες συνωστισμού στην πλατεία Βαρνάβα – Σε επιφυλακή και πάλι οι Αρχές

Παγκράτι κορωνοϊός: Εικόνες συνωστισμού στην πλατεία Βαρνάβα – Σε επιφυλακή και πάλι οι Αρχές
Παγκράτι κορωνοϊός: Διαδηλωτές υποκινούμενοι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, προκαλώντας την ενόχληση ακόμα και των παραδοσιακών θαμώνων της περιοχής.

Παγκράτι κορωνοϊός: Όλο και πληθαίνουν οι δράσεις που τίθενται απέναντι στις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Η πανδημία εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα, ωστόσο αρκετοί Έλληνες πολίτες δείχνουν να αδιαφορούν με τη στάση τους θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Από τη Δευτέρα που έχουν αρθεί τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα και η χώρα επιστρέφει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που δημιουργούν την έντονη ανησυχία των υπεύθυνων της Πολιτικής Προστασίας. Ο υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως η ανεύθυνη στάση μερίδας του ελληνικού λαού μπορεί να οδηγήσει εκ νέου τη χώρα σε μεγάλο κίνδυνο και αναπόφευκτα να επαναφέρει τις αποφάσεις για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Στις πλατείες και στις συναθροίσεις που πραγματοποιούνται τις βραδινές ώρες εξακολουθούν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους επιστήμονες και Αρχές, καθώς η παράκαμψη των αποστάσεων προστασίας μπορεί να εκτρέψει την τροχιά της πανδημίας.

Για άλλη μια φορά, το βράδυ της Παρασκευής, το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, με υποκίνηση -όπως πρόσφατα και στην Αγία Παρασκευή– από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία από αντιεξουσιαστές στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments