Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τον Αντώνη Κανάκη

Άσχημα τα νέα για τον Αντώνη Κανάκη
Στα δικαστήρια οι Ράδιο Αρβύλα, μετά από μήνυση που δέχτηκαν.

Στα δικαστήρια οι Ράδιο Αρβύλα, μετά από μήνυση που δέχτηκαν. Το νομικό τμήμα του Εκκλησία Online, κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Έτσι αναφέρει το σάιτ τους, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους της κίνησης αυτής.

Στο βίντεο, το οποίο έχει κατέβει από το Youtube, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο ιερέας τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι, ενώ αξίζει να δείτε και το βίντεο που ανέβασαν για τον κορωνοϊό. Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;»

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής πριν λίγες βδομάδες είχε δημιουργήσει με την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ένα συγκλονιστικό βίντεο για τον νέο κορονοιό. Επηρεασμένος από τα θλιβερά γεγονότα ο γνωστός παρουσιαστής έφτιαξε ένα τρίλεπτο βιντεάκι που αφορά όλους μας. Και ειδικά τα όσα έχει κάνει ο άνθρωπος στον πλανήτη, που τελικά μοιάζουν τόσο μικρά μπροστά στον κορωνοϊό.  Με αφορμή λοιπόν, τις συνέπειες του κορωνοϊού στην ανθρωπότητα, μια σκέψη, ένα βίντεo του Αντώνη Κανάκη με τίτλο: «Antonis Kanakis – «We, the «Big» Ones».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments