Lifestyle

Γιορτή της μητέρας 2020: H ιδιαίτερη ανάρτηση της Μάγιας Τσόκλη

Γιορτή της μητέρας 2020: H ιδιαίτερη ανάρτηση της Μάγιας Τσόκλη
Γιορτή της μητέρας 2020: Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μάγια Τσόκλη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Γιορτή της μητέρας 2020: Γιορτή της μητέρας αύριο και η Μάγια Τσόκλη τιμά με τον δικό της τρόπο την μητέρα της. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Σε αυτή την βλέπουμε με τη μητέρα της, Φάνια, η οποία έφυγε από τη ζωή όταν αυτή ήταν 5 ετών.

Μάλιστα η Μάγια Τσόκλη συνόδευσε την φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

«Για την αυριανή γιορτή της μητέρας, μια παλιά φωτογραφία από την ξέγνοιαστη Ύδρα των παιδικών μου χρόνων: τριών, από το σκοτεινό Παρίσι όπου ζούσαμε, στο φωτεινό καλοκαίρι της Μεσογείου, με τη μαμά μου… Την έλεγαν Φάνια, και πέθανε όταν ήμουν 5 και κάτι. Μάθαμε να ζούμε χώρια και με παρέδωσε στα καλύτερα χέρια…».

Σχετικά με την απώλεια της μητέρα της σε μικρή ηλικία και το μετέπειτα πάθος της για τα ταξίδια, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο People: «Δεν είσαι άφοβος όταν ταξιδεύεις, αλλά και η όποια ανασφάλεια είναι μέρος της εμπειρίας. Στο τέλος, σε ενδιαφέρει περισσότερο το καινούριο που θα δεις και θα νιώσεις από την αγωνία του να μη σου συμβεί κάτι. Επειδή έχασα τη μητέρα μου πολύ μικρή, μόλις 5,5 χρόνων, μεγάλωσα με την αίσθηση της επικείμενης απώλειας. Όλα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments