Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [09/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [09/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [09/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [09/05/20].

Κριός

Ίσως όλη τη μέρα να έχετε τα μάτια σας καρφωμένα στο ρολόι, αδημονώντας για απόψε. Όμως όσο πλησιάζει η ώρα, νιώθετε το κέφι σας να σας εγκαταλείπει γιατί είστε πολύ κουρασμένοι. Ποιο είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε; Η συμβουλή μας είναι να πάρετε έναν γρήγορο υπνάκο και να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι για ταινία και ποπ κορν.

Ταύρος

Αν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα μπορεί να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Αν όμως κρατηθείτε ευέλικτοι έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε σχέση. Ίσως είναι καιρός να κάνετε μια παράκαμψη ή αναστροφή.

Δίδυμοι

Εσείς μπορεί να είστε μέσα στη χαρά αλλά το άτομο που σας ενδιαφέρει να έχει πιο σοβαρά πράγματα στο μυαλό του. Είναι στο χέρι σας να θέσετε πολύ ξεκάθαρα όρια για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αν δεν ενδιαφέρεστε, και να μην πληγωθεί κανείς. Μήπως όμως θέλετε να αφήσετε και κάποια παραθυράκια ανοικτά;

Καρκίνος

Δεν είναι του τύπου σας να δημιουργείτε προσδοκίες σε κάποιον/α, αφήνοντας περιθώρια στα ερωτικά ή και προκλητικά του μηνύματα. Δεν θα βλάψει σε κάτι αν το κάνετε μια φορά. Υιοθετήστε μια πιο χαλαρή στάση και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Το πολύ-πολύ να το μετανιώσετε. Καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε, παρά για κάτι που δεν κάνατε…

Λέων

Είστε πολύ οργανωτικοί τώρα σε ό,τι και αν κάνετε. Ωστόσο φροντίστε να έχετε πάντα μια εναλλακτική λύση μέχρι την τελευταία στιγμή. Το στοιχείο της έκπληξης θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Παρθένος

Η αναζήτηση του έρωτα στα πιο ασυνήθιστα μέρη θα είναι μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια για εσάς. Γιατί λοιπόν να περιορίζετε τα θέλω σας και να μπαίνετε σε στεγανά; Μην εκπλαγείτε αν κάπως έτσι γνωρίσετε ένα πολύ διαφορετικό άτομο, που θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σας!

Ζυγός

Αφήστε το παρελθόν στη λήθη. Είτε πρόκειται για πικρές που έχουν μείνει μέσα σας από ερωτικές απογοητεύσεις, είτε βασανίζεστε με ερωτήματα για το «τι θα μπορούσε να είχε γίνει». Το σημαντικό είναι να τα ξεπεράσετε όλα αυτά.Θα αισθανθείτε απίστευτη ανακούφιση.

Σκορπιός

Μετά από μια έντονη και αγχωτική μέρα, το καλύτερο αντίδοτο είναι να χαλαρώσετε παρέα με τους φίλους σας. Μαζευτείτε στο σπίτι σας για ταινίες και επιτραπέζια. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να βρεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού.

Τοξότης

Σήμερα είστε ο ορισμός του σέξι. Περνάτε μια απίστευτη φάση στη ζωή σας. Αξιοποιήστε την! Φλερτάρετε ασύστολα, βγείτε έξω και κάντε νέες επαφές, σερφάρετε σε sites γνωριμιών. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας.

Αιγόκερως

Όσο δύσκολη κι αν θα είναι η μέρα σας σήμερα, εξαιτίας κάποιων θεμάτων που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα, μην αφήσετε το βράδυ σας να πάει χαμένο. Οργανώστε το πρόγραμμα σας από νωρίς. Προσπαθήστε να μην χάσετε το κέφι σας.

Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να μην λειτουργείτε παρορμητικά αλλά να σκέφτεστε προσεκτικά την κάθε κίνησή σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα πλάνο σκέψης, που θα περιλαμβάνει τις επιθυμίες σας σε συνδυασμό με τις αξίες σας και το πού θα θέλατε να είστε στο μέλλον. Έτσι θα μπορέσετε να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύες

Ό,τι και αν σας απασχολεί κατά τη διάρκεια της μέρας σήμερα, αφήστε τα όλα πίσω σας όταν έρθει το βράδυ. Τολμήστε να φλερτάρετε ακόμη και με άγνωστα άτομα, ακόμη και με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Όσο εξασκείτε την ικανότητά σας στο φλερτ, τόσο καλύτεροι θα γίνεστε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments