Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ της Ίντερ ο άσσος του Τριφυλλιού»

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ της Ίντερ ο άσσος του Τριφυλλιού»
Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Οι «Πράσινοι» επιδιώκουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού, ωστόσο η υπόθεση περιπλέκεται μιας και σε αυτήν προστίθεται το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον παίκτη.

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Η ανανέωση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή του «Τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός μαζί με τις υποθέσεις παικτών από την αγορά του εξωτερικού επεξεργάζεται καθημερινά και τις περιπτώσεις άσσων των ακαδημιών της ομάδας, οι οποίοι φέτος πήραν τις πρώτες τους ευκαιρίες από τον Γιώργο Δώνη και δείχνουν ικανοί να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Μια περίπτωση σαν και αυτή είναι του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο νεαρός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Οι «Πράσινοι» έχουν όλη τη καλή διάθεση να ικανοποιήσουν τα θέλω του ποδοσφαιριστή, ωστόσο εκείνος ακόμη δεν έχει πει το τελικό ναι.

Εν τω μεταξύ, η SportDay γράφει σήμερα πως Ίντερ έχει βάλει ψηλά στη λίστα τον νεαρό άσο και, μάλιστα, κάποιοι στην Ιταλία εκτιμούν δεδομένη την μετακόμιση του Βαγιαννίδη στο Μιλάνο.

Το όνομα του ταλαντούχου παίκτη είχε ακουστεί και πέρσι για την άλλη ομάδα της πόλη, τη Μίλαν, αλλά οι «νερατζούρι» δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν την κίνησή τους, έχοντας παρακολουθήσει πολλές φορές τον παίκτη και έχουν μιλήσει και μαζί του. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να δουλέψει με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές την επόμενη χρονιά μπολιάζοντάς τους με έμπειρους σταρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments