Ελλάδα

ΕΛΑΣ τηλεοπτικό σποτ: Μαζί τα καταφέραμε, μαζί θα συνεχίσουμε [vid]

ΕΛΑΣ τηλεοπτικό σποτ: Μαζί τα καταφέραμε, μαζί θα συνεχίσουμε [vid]
ΕΛΑΣ τηλεοπτικό σποτ: «Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πολίτες. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά γιατί αναγνωρίζετε το έργο μας. Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί προσπαθούμε. Μαζί θα συνεχίσουμε» τονίζεται στο σποτάκι. 

ΕΛΑΣ τηλεοπτικό σποτ: Μήνυμα προς τους πολίτες απευθύνει η Ελληνική Αστυνομία σε τηλεοπτικό της σποτ με αφορμή και την πανδημία του κορωνοϊού.  Στο βίντεο παρουσιάζονται στιγμές από τη δράση των μελών της ΕΛΑΣ σε σημαντικά γεγονότα όπως η προφύλαξη των συνόρων στον Έβρο και την επιτήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, αλλά και στιγμές της καθημερινότητας, όπως βοήθεια προς τους πολίτες αλλά και τα αδέσποτα ζώα.

«Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πολίτες. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά γιατί αναγνωρίζετε το έργο μας. Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί προσπαθούμε. Μαζί θα συνεχίσουμε» τονίζεται στο σποτάκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε πριν από λίγο, το μεσημέρι της Κυριακής, το νέο σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, με σύνθημα: «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές». Το νέο σποτ, με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Σε ανακοίνωση της ΓΓΠΠ αναφέρεται:

«Όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού. Το σποτ αυτό, μας προτρέπει να τηρούμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ιδίως να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς σήμερα και αύριο. Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες».  Υπενθυμίζεται ότι αποσύρθηκε νωρίτερα το πρώτο σποτ της καμπάνιας με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, μετά από αρνητικές κριτικές που δέχτηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments