Ελλάδα

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Γιώργο Τράγκα και τα Παραπολιτικά

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Γιώργο Τράγκα και τα Παραπολιτικά
Η αιφνίδια ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τράγκα προκάλεσε έκπληξη από τη στιγμή που και οι δυο πλευρές είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους τον περασμένο Φεβρουάριο. “Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται […]

Η αιφνίδια ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά για τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τράγκα προκάλεσε έκπληξη από τη στιγμή που και οι δυο πλευρές είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους τον περασμένο Φεβρουάριο. “Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού”. Μέσα σε 43 λέξεις ο ραδιοφωνικός σταθμός ενημέρωσε τους ακροατές του ότι ο Γιώργος Τράγκας θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη και συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Μαϊου.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται στον Τύπο ο λόγος της διάλυσης αυτής της επαγγελματικής σχέσης έχει να κάνει με πολιτικούς λόγους. Και συγκεκριμένα οι πολιτικές επιθέσεις του Γιώργου Τράγκα στον πρωθυπουργό μέσω της συχνότητας των Παραπολιτικών, αλλά μέσω των δικών του μέσων ενημέρωσης ήταν που οδήγησαν στο διαζύγιο του ραδιοφωνικού σταθμού με τον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο κ. Τράγκας είχε αναφέρει ότι η διεύθυνση του σταθμού, στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Γιάννης Κουρτάκης δεχόταν αφόρητες πιέσεις για να διώξει από το σταθμό τον κ. Τράγκα εξαιτίας των όσων έλεγε για την κυβέρνηση αλλά και για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τους λοιμωξιολόγους. Μάλιστα πριν από καιρό με άρθρο του είχε επιτεθεί στον Σωτήρη Τσιόδρα, όπως είχε γράψει το pagenews.gr 

Αυτό που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα άρθρο του για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και του τι πραγματικά γίνεται, σύμφωνα με τον κ. Τράγκα στην υπόθεση της πανδημίας του κορωνοϊού,  που ανάγκασε και τον ραδιοφωνικό σταθμό να λήξει τη συνεργασία του μαζί του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments