Lifestyle

Η Στεφανία χωρίς ρούχα είναι το απόλυτο θέαμα για τους άνδρες [pics]

Η Στεφανία χωρίς ρούχα είναι το απόλυτο θέαμα για τους άνδρες [pics]
Το μελαχρινό μοντέλο διαθέτει τις τέλειες καμπύλες, αυτές που λατρεύουν να βλέπουν οι άνδρες.

Το Instagram κρύβει «θησαυρούς», προφίλ που αιθέριων υπάρξεων που δεν θα μαθαίναμε ποτέ αν δεν τα πετυχαίναμε την κατάλληλη στιγμή στην αναζήτηση της εφαρμογής στο κινητό μας. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε το μελαχρινό μοντέλο Stefania Ruiz. Η Ισπανίδα καλλονή έχει έναν λογαριασμό… όνειρο. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά είναι το κάτι άλλο. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε την περιγραφή. Από το θεσπέσιο μπούστο το οποίο αναδεικνύεται με τα μικροσκοπικά μαγιό και τα αισθησιακά εσώρουχα μέχρι τα εκρηκτικά της οπίσθια τα οποία προβάλλονται με μεγάλη ευκολία… Πως να κρυφτούν άλλωστε.

Οι 138.000 ακόλουθοι καθημερινά περιμένουν την νέα ανάρτηση του μοντέλου ξέροντας πως εκείνη δεν θα τους απογοητεύσει και θα τους ανεβάσει τη διάθεση. Έχει τον τρόπο να απογειώσει το μυαλό των ανδρών θαυμαστών της. Μια σύντομη περιήγηση στο  προφίλ της θα σας πείσει πως το μοντέλο αξίζει την προσοχή σας.

Στην Ισπανία η Στεφανία ανεβαίνει καθημερινά σε ακόλουθους – είναι φρέσκο πρόσωπο στον χώρο – όμως η φήμη της όπως βλέπετε ξεφεύγει από τα σύνορα της χώρας της. Είναι σίγουρο πως σήμερα οι ακόλουθοί της θα έχουν έντομο άρωμα Ελλάδας. Δεν γίνεται να μην την ακολουθήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments