Οικονομία

Viva Wallet: Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σου

Viva Wallet: Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σου
Η Viva Wallet είναι Ευρωπαϊκός Fintech οργανισμός με αποστολή να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις πληρώνουν και πληρώνονται.

Viva Wallet: Η Viva Wallet είναι Ευρωπαϊκός Fintech οργανισμός με αποστολή να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις πληρώνουν και πληρώνονται. Η ιστορία ξεκινάει το 2000 από μια μικρή αλλά ενθουσιασμένη ομάδα ειδικών στους τομείς τεχνολογίας, UX και πληρωμών. Ξεκίνησαν φτιάχνοντας web πλατφόρμες, ηλεκτρονικές υπηρεσίες και mobile εφαρμογές για τράπεζες και άλλους οργανισμούς.

Με τα χρόνια απέκτησαν  σημαντική ειδίκευση η οποία επέτρεψε να επωφεληθούν πλήρως από την απορρύθμιση του Ευρωπαϊκού Χρηματοπιστωτικού συστήματος και να προωθηθεί η ανάπτυξη της. Η ομάδα της Viva Wallet εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να διαταράξει τα υφιστάμενα μοντέλα για παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και άρχισε να επεκτείνεται ταχύτατα σε ολόκληρη την Ευρώπη και να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών νέας γενιάς.

Η δική τους  τεχνολογία αλλάζει το παιχνίδι βοηθώντας εκατομμύρια χρήστες καθημερινά να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους καλύτερα, γρηγορότερα και πιο οικονομικά είτε online, είτε μέσω κινητού είτε μέσω φυσικού δικτύου αντιπροσώπων. Αποτελεί τον πρώτο Ευρωπαϊκό πάροχο ηλεκτρονικών πληρωμών εξολοκλήρου βασισμένος στο cloud μέσω Microsoft Azure.

H Viva Wallet είναι Βασικό Μέλος της Visa και της Mastercard για την απόκτηση και έκδοση υπηρεσιών με άμεση συνδεσιμότητα στα Σχήματα Καρτών παρέχοντας υπηρεσίες επεξεργασίας από την δική μας πλατφόρμα.

Προσφέρει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών την δυνατότητα να δέχονται 24 διαφορετικές μεθόδους πληρωμών με τα καινοτόμα multi-feature Smart Android τερματικά μας, να διαθέτουν υπηρεσίες επεξεργασίας καρτών μέσω της cloud υποδομής μας, να αποδέχονται πληρωμές με κάρτα (Card Present-CP) ή χωρίς ( Card not Present – CnP), να τους ανοίγουμε επαγγελματικό λογαριασμό και να τους εκδίδουμε χρεωστική κάρτα.

Είναι εξουσιοδοτημένο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος, βάσει των διατάξεων των οδηγιών PSD1 και PSD2 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με δικαιώματα διαβατηρίου και άδειας ηλεκτρονικού χρήματος σε ολόκληρη την περιοχή του ΕΟΧ-31. Η Viva Payments Services S.A. εξουσιοδοτείται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς σύμφωνα με τους Κανονισμούς Υπηρεσιών Πληρωμών (αριθμός εγγραφής 900595) για την παροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments