Πολιτισμός

Iron Maiden κορωνοϊός: Επιστροφή στις συναυλίες το καλοκαίρι του 2021

Iron Maiden κορωνοϊός: Επιστροφή στις συναυλίες το καλοκαίρι του 2021
Iron Maiden κορωνοϊός: Οι προγραμματισμένες συναυλίες για το 2020 αναβάλλονται και οι Βρετανοί δίνουν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2021.

Iron Maiden κορωνοϊός: Η εξάπλωση της πανδημίας σε όλο τον κόσμο επηρέασε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι οι ζωντανές εμφανίσεις των καλλιτεχνών. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι η παρουσία τόσου κόσμου την ώρα που δεν έχει βρεθεί εμβόλιο για τον ιό δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Αυτό οδήγησε τα περισσότερα συγκροτήματα να σταματήσουν τις περιοδείες του, ενώ τα μεγάλα φεστιβάλ έβαλαν λουκέτο για φέτος.

Οι Iron Maiden δεν θέλουν να διακινδυνέψουν. Με ανακοίνωσή τους επιλέγουν να μην δραστηριοποιηθούν τους επόμενους μήνες αλλά να επιστρέψουν στις επάλξεις το επόμενο καλοκαίρι. Τα προγραμματισμένα shows για το 2020 αναβάλλονται. Ο μάνατζερ της μπάντας Rod Smallwood αναφέρει σχετικά:

«Λόγω των συνεχιζόμενων ζητημάτων υγείας που προκάλεσε ο Covid-19 ο σε όλο τον πλανήτη, οι Iron Maiden δεν θα δώσουν καμία συναυλία μέχρι και τον Ιούνιο του 2021. Παρ’ όλα αυτά βρισκόμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τα μελλοντικά μας σχέδια, σε σχέση με τις εμφανίσεις που αναγκαστήκαμε να αναβάλλουμε. Όλες οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις της Legacy Of The Beast περιοδείας μας μεταφέρονται για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2021, εκτός από αυτές στην Μόσχα, στο St Petersburg, στο Weert και στην Ζυρίχη, για τις οποίες δεν καταφέραμε να βρούμε ημερομηνίες».

Δείτε το νέο πρόγραμμα των Iron Maiden

Legacy of the Beast Touring Update 2020/21I hope you and your loved ones are staying safe and well, wherever you may…

Gepostet von Iron Maiden am Donnerstag, 7. Mai 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments